Τα νέα των μελών μας

Neptune Hotels: Γαλάζια Σημαία για 16η συνεχή χρονιά στo Neptune Hotels

undefined

 

 

Με την Γαλάζια Σημαία, το σύμβολο ποιότητας, ορθής περιβαλλοντικής συνείδησης αλλά και διεθνές πιστοποιητικό για την καθαριότητα κάθε παραλίας, πιστοποιήθηκε για μία ακόμη φορά το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa στην Κω, συμπληρώνοντας 16 χρόνια συνεχούς βράβευσης. 

Η «Γαλάζια Σημαία» έρχεται να συμπληρώσει την γενική πολιτική περί αειφορίας που εφαρμόζει τα τελευταία έξι χρόνια το ξενοδοχείο, αποτέλεσμα της οποίας είναι η βράβευσή του από τους σημαντικότερους διεθνείς οργανισμούς αειφορίας, όπως το «Travelife». 

Σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού του Ιπποκράτη το σαγηνευτικό θέρετρο Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa είναι ένα πολυτελές συγκρότημα, χτισμένο κατά μήκος της παραλίας. Αποτελείται από 569 δωμάτια, σουίτες και διαμερίσματα με υψηλά πρότυπα αισθητικής και εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Στις εγκαταστάσεις του θα βρείτε τέσσερα εστιατόρια, οκτώ bars, τέσσερις εξωτερικές πισίνες, μία θερμαινόμενη εσωτερική και μεγάλη ποικιλία από αθλητικές δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα επαγγελματικής φροντίδας και απασχόλησης των παιδιών και ένα δημιουργικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας στο αμφιθέατρο του ξενοδοχείου είναι βέβαιο ότι εξασφαλίζουν διασκεδαστικές διακοπές.

undefined

Σε ένα περιβάλλον με καλλιτεχνικές πινελιές, το Neptune SPA προσφέρει πραγματικά μοναδικές ευεξίας. Βρείτε τον χρόνο για να αποκαταστήσετε την ισορροπία στο σώμα, στο πνεύμα και στην ψυχή σας. Το Neptune SPA είναι μια όαση ευεξίας με έκταση 1,600 τ.μ. όπου μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών υπηρεσιών SPA, μοναδικών μασάζ και προσεκτικά επιλεγμένων καλλυντικών θεραπειών εμπνευσμένων από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Απολαύστε μια απαράμιλλη ποικιλία επιλογών και ζήστε τις διακοπές που ονειρεύεστε!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο