Τα νέα των μελών μας

Neptune Hotels: Γαλάζια Σημαία για 14η συνεχή χρονιά στo Neptune Hotels

undefined

 

Με την Γαλάζια Σημαία, το σύμβολο ποιότητας, ορθής περιβαλλοντικής συνείδησης αλλά και διεθνές πιστοποιητικό για την καθαρότητα κάθε παραλίας, επιβραβεύτηκε για μια ακόμα χρονιά το ξενοδοχείο Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa στην Κω. Πρόκειται για την 14η συνεχή χρονιά κατά την οποία το ξενοδοχείο βραβεύεται για τη βιώσιμη διαχείριση της παραλίας του. 

Η Γαλάζια Σημαία είναι ένα οικολογικό σήμα ποιότητας, το οποίο έχει απονεμηθεί στο πλαίσιο ενός εθελοντικού προγράμματος σε περισσότερες από 4.000 παραλίες και μαρίνες σε 50 χώρες από όλες σχεδόν τις ηπείρους, δηλαδή όχι μόνο της Ευρώπης. 

Το πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία» πιστοποιεί τη βιώσιμη ανάπτυξη παραλιών και μαρινών μέσω αυστηρών κριτηρίων ως προς την ποιότητα των υδάτων, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και πληροφόρηση, την περιβαλλοντική διαχείριση, την ασφάλεια και άλλες υπηρεσίες. Οι έλεγχοι για μια ακόμα χρονιά ήταν αυστηρότατοι και διεξοδικοί και πραγματοποιήθηκαν από τον αρμόδιο για την Ελλάδα συντονιστή του προγράμματος, την Ελληνική Εταιρεία Προστασία της Φύσης, η οποία διαχειρίζεται με επιτυχία το πρόγραμμα από το 1992.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο