Τα νέα των μελών μας

Neptune Hotels: Εκδήλωση αγάπης του Neptune Hotels για τους ξεχωριστούς επισκέπτες και φίλους του από το Σβουρένειο ΚΔΑΠμεΑ

 

undefined

 

Το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του για τα άτομα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Σβουρένειου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης.

Δώδεκα παιδιά και άτομα με αναπηρία του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ, επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο Neptune Hotels μαζί με τους 5 συνοδούς προσωπικής φροντίδας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ξενάγηση στον κήπο των αγαλμάτων, παιχνίδι στις διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Neppi Land, φωτογράφιση με τη χελώνα μασκότ Neppi και στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα. 

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν όλοι οι συμμετέχοντες, έφηβοι και ενήλικοι, να απολαύσουν μια ξεχωριστή μέρα γεμάτη με όμορφα συναισθήματα, επικοινωνία και ατελείωτο παιχνίδι. Οι εγκαταστάσεις του Neppi Land στο Neptune Hotels, που περιλαμβάνει ειδικά διαμορφωμένους και ασφαλείς παιδότοπους, γέμισαν από φωνές, γέλια, χαρά, δημιουργικότητα και αγάπη για τον συνάνθρωπο.

undefined

Ο Κώστας Ζαρίκος, Γενικός Διευθυντής του Neptune Hotels δήλωσε: «Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, έχει μεγάλη σημασία να διοργανώνονται δράσεις που προάγουν την αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά για τους συνανθρώπους μας. Ειδικά σήμερα, που εξαιτίας της πανδημίας δυσχεραίνεται περαιτέρω η ζωή των ατόμων με ειδικές ανάγκες και περιορίζεται εκ των πραγμάτων η συμμετοχή τους σε διάφορες δραστηριότητες. Το Neptune Hotels με την ευαισθησία που το διακρίνει, θέλει να συνεισφέρει σε αυτό τον σκοπό. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να τους προσφέρουμε λίγη χαρά, αγάπη και παρέα». 

Συνδυάζοντας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα ενός ειδυλλιακού χωριού διακοπών, τους άπλετους χώρους και τους άψογα διαμορφωμένους κήπους, μέχρι τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και την ποικιλία επιλογών διασκέδασης, κάθε γωνιά του Neptune Hotels αποτελεί και μια νέα ευκαιρία για απόλαυση. Διαθέτει πολυτελή δωμάτια με άνετους χώρους, κομψά διακοσμημένες σουίτες και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα. Οι μεγάλοι χώροι με πισίνες και οι εκτεταμένοι υπαίθριοι χώροι για ηλιοθεραπεία και χαλαρή ζωή στην παραλία, αλλά και τα φιλόξενα εστιατόρια και μπαρ, οι αμέτρητες ευκαιρίες για ψυχαγωγία, οι δεκάδες δραστηριότητες και σπορ, καθώς και οι πολυτελείς εγκαταστάσεις ευεξίας, δίνουν στον επισκέπτη την ελευθερία να πραγματοποιήσει τις διακοπές που ονειρεύεται. Χτισμένο σε έκταση 150.000 τ.μ. το 5 αστέρων πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο γραφικό Μαστιχάρι. Απέχει μόλις δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο της Κω και 18 χλμ. από το κέντρο του νησιού.| www.neptune.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο