Τα νέα των μελών μας

Neptune Hotels: Διεθνή βραβεία από την TUI για το Neptune Hotels

undefined

 

Το ξενοδοχείο Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa συγκαταλέγεται στα καλύτερα του κόσμου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας μεταξύ πελατών του TUI GROUP, του μεγαλύτερου Τουριστικού Οργανισμού. 

Το πολυτελές συγκρότημα στην Κω, απέσπασε τα βραβεία TUI Holly 2016 & TOP QUALITY 2016 για την κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών του.

Σημειώνεται ότι αυτές οι διακρίσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς η έρευνα πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τον κορυφαίο Τουριστικό Οργανισμό με σκοπό την ανάδειξη των κορυφαίων ξενοδοχείων παγκοσμίως. 

undefined

Το βραβείο TUI Holly δίνεται στα 100 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία της TUI παγκοσμίως και βασίζεται στην μεγαλύτερη έρευνα πελατών που πραγματοποιείται για την Γερμανική τουριστική βιομηχανία. Πάνω από 500.000 πελάτες της TUI αποφασίζουν κάθε χρόνο ποιοι δικαιούνται να βρίσκονται ανάμεσά στα κορυφαία διεθνώς παραθεριστικά ξενοδοχεία.

Να σημειωθεί ότι 8 ξενοδοχειακές μονάδες που δραστηριοποιούνται στον Ελλαδικό χώρο, κατέκτησαν το TUI Holly 2016. 

Το TUI Top Quality αναφέρεται στην ποιότητα των ξενοδοχείων και των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πελάτες και γίνεται βάσει βαθμού αξιολόγησης που δεν πέφτει κάτω από το 8,7 στην κλίμακα από 0 έως 10. Συνολικά, για το 2016 απονέμονται βραβεία Top Quality σε 250 ξενοδοχεία και ανάμεσά τους, 35 ελληνικά ξενοδοχεία, κέρδισαν το βραβείο ποιότητας της TUI Top Quality για το 2016. 

undefined

undefined

Επίσης το ξενοδοχείο βραβεύτηκε με το TUI Umwelt Champion, με γνώμονα την δράση του στην προστασία και διατήρηση του περιβάλλοντος το 2015. Και αυτό το συγκεκριμένο βραβείο βασίζεται στην ετήσια ψηφοφορία των Γερμανών πελατών της TUI και αποτελεί παγκόσμια διάκριση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο