Τα νέα των μελών μας

Nelios.Com:Χρυσή διάκριση για το Hands Free Hotelier της Axia Hospitality και της Nelios!

undefined

Σε μία λαμπερή βραδιά στο Εκθεσιακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, στην Αθήνα την Παρασκευή 22 Απριλίου, η Axia Hospitality και η Nelios κατάφεραν να αποσπάσουν ακόμη μία διάκριση για τo Hands Free Hotelier στα Hospitality Awards 2016 της Ethos Media. Η κοινή προσπάθεια των δύο εταιρειών, βραβεύτηκε με το Gold Award στην κατηγορία “Best Hotel Technology Innovation”, λαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του συμμετέχοντος στην ψηφοφορία κοινού. Η σημαντική αυτή διάκριση, είναι η δεύτερη που κατορθώνουν οι δύο εταιρείες να κερδίσουν για το Hands Free Hotelier, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, καθώς προηγήθηκε η ανάδειξη της υπηρεσίας, με Silver Award, ως “Καινοτόμο Concept, Προϊόν, Μοντέλο Λειτουργίας ή Παροχή Υπηρεσίας / Startup”, στα Tourism Awards 2016 της Boussias Communications. 

Κοινή δήλωση του Γιάννη Κυρίτση – CEO της Axia Hospitality, και του Δημήτρη Σερίφη – CEO της Nelios 

Η καινοτομία αποκτά αξία όταν προσφέρεις σε αυτούς που σε εμπιστεύονται, μία υπηρεσία που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν. Αυτή είναι η βάση πάνω στην οποία εμπνευστήκαμε την ιδέα μας για το Hands Free Hotelier, και αυτή είναι η πυξίδα για να οδηγήσουμε τα ελληνικά ξενοδοχεία στην επιτυχία. Ευχαριστούμε θερμά όσους υποστήριξαν την υποψηφιότητά μας στα βραβεία, αλλά και όλους όσους εργάζονται καθημερινά στην Axia Hospitality και τη Nelios για να λαμβάνουμε διακρίσεις σαν αυτές.  

undefined

Η υπηρεσία Hands Free Hotelier 

To Hands Free Hotelier αποτελεί το επισφράγισμα της συνεργασίας που διατηρούν η Axia Hospitality και η Nelios τα τελευταία 4 χρόνια. Πρόκειται για μία παγκοσμίως καινοτόμα υπηρεσία η οποία στοχεύει στην απελευθέρωση του ξενοδόχου από την πολυπλοκότητα της διαχείρισης κρατήσεων, πωλήσεων και marketing μιας ξενοδοχειακής μονάδας. Η υπηρεσία παρουσιάστηκε επισήμως στο πλαίσιο της HORECA 2016 και αριθμεί ήδη περισσότερες από 20 συνεργασίες με δημοφιλή ξενοδοχειακά  brands. 

undefined

Η Axia Hospitality 

Η Axia Hospitality που καινοτομεί στον ξενοδοχειακό χώρο, ιδρύθηκε το 2012 και δραστηριοποιείται στην διαχείριση ξενοδοχειακών κρατήσεων, τα IDS (συστήματα κρατήσεων μέσω internet) και τη διαχείριση εσόδων. Στόχος της AXIA, είναι να αυξήσει την πληρότητα και τα έσοδα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, επιτυγχάνοντας αύξηση της μέσης τιμής, μειώνοντας παράλληλα το κόστος εργασίας. Η εταιρία αντιπροσωπεύει σήμερα 48 τουριστικά καταλύματα και ξενοδοχεία σε 18 περιοχές της νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο