Τα νέα των μελών μας

Nelios.com: WalkAthens! Signs: Σημάνσεις κατεύθυνσης για μια πιο φιλική στους πεζούς πόλη!

undefinedΜε γνώμονα τη βελτίωση της κίνησης των πεζών στο κέντρο των Αθηνών, η ομάδα εθελοντών των Atenistas αποφάσισε να τοποθετήσει 15 ενημερωτικές πινακίδες κατευθύνσεων σε κομβικά σημεία της ελληνικής πρωτεύουσας. Η εταιρεία Nelios με έντονη κοινωνική ευθύνη και βαθιά κατανόηση της χρηστικότητας των σημάνσεων στον τουρισμό της πόλης, με χαρά κάλυψε το κόστος των υλικών και των εκτυπώσεων αυτών των πινακίδων.

 undefined

Οι atenistas, μία ομάδα εθελοντών, που πραγματοποιούν επί 5 συναπτά έτη μικρές και μεγάλες δράσεις για μια φιλικότερη Αθήνα, σκέφτηκαν έναν απλό τρόπο για να διευκολύνουν την περιήγηση των Αθηναίων, αλλά και των επισκεπτών της πρωτεύουσας, τοποθετώντας ειδικές σημάνσεις προσανατολισμού και απόστασης από βασικά και κεντρικά σημεία ενδιαφέροντος. Ως περιοχή δράσης ορίστηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο – Ιστορικό Τρίγωνο – Πλατεία Βάθης, ενώ για τον σχεδιασμό των σημάνσεων επιλέχθηκε ένα ενιαίο σχήμα 40×70 εκ. που χωρά 6 κατευθύνσεις, σε ελληνικά και αγγλικά, με βελάκι κατεύθυνσης και υπολογιζόμενη ώρα περπατήματος. Επιπλέον, υπάρχει ενημέρωση για τη γραμμή του Μετρό που εξυπηρετεί προς την εκάστοτε κατεύθυνση. Οι πινακίδες, πράσινου χρώματος, τοποθετήθηκαν σε ύψος 2.5 μέτρων, και διαθέτουν μεγάλα γράμματα, έτσι ώστε να είναι ευανάγνωστες.

Η Nelios με χαρά, αλλά και αίσθημα ευθύνης, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της ομάδας για μία πιο φιλόξενη Αθήνα. “Κάθε φορά που θα κοιτάζετε ψηλά, για να βρείτε το δρόμο σας στην Αθήνα, το όνειρο των atenistas και της Nelios για μία πιο φιλική πόλη, θα έρχεται πιο κοντά!”, δήλωσε ο Creative Copywriter της Nelios και μέλος των atenistas, Σπυρίδων Κάγκας.

undefined

H Nelios, ιδρύθηκε το 2007, έχοντας ως όραμα την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος μέσω της εξέλιξης των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Σήμερα, πολλά εγχώρια και διεθνή ξενοδοχειακά και τουριστικά brands, επιλέγουν τη Nelios για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της online στρατηγικής τους. Αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία αλλά και την εξειδικευμένη γνώση των στελεχών της στον τουριστικό κλάδο, η εταιρεία έχει καταφέρει να αποσπάσει μεγάλες διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο