Τα νέα των μελών μας

Nelios.Com: Θεαματική αύξηση των mobile κρατήσεων στα ελληνικά ξενοδοχεία

undefinedΗ εισχώρηση των φορητών συσκευών στη ζωή όλων μας, έχει επηρεάσει άμεσα και την ελληνική τουριστική βιομηχανία. Τα στοιχεία που συνέλεξε η Nelios τα δύο τελευταία έτη για τις online κρατήσεις 100 ελληνικών ξενοδοχείων, αποδεικνύουν πως οι φορητές συσκευές δεν αποτελούν πλέον ένα “trend”, αλλά συνδιαμορφώνουν την πραγματικότητα. 

Στο infographic παρουσιάζεται η ραγδαία αύξηση των επισκέψεων και των κρατήσεων μέσω φορητών συσκευών, σε εκατό ξενοδοχεία συνεργαζόμενα με τη Nelios, καθώς επίσης και η σημαντική αύξηση του μεριδίου των κρατήσεων μέσω των συσκευών αυτών, επί του συνόλου. Τα στοιχεία δείχνουν την ανάγκη άμεσης προσαρμογής των ελληνικών ξενοδοχείων στα νέα δεδομένα, τα οποία τα επιτάσσουν οι διεθνείς καταναλωτικές συνήθειες. 

Επισυναπτόμενο θα βρείτε το infographic. Επίσης, στο link αυτό: http://blog.nelios.com/2015/09/mobile-bookings-is-getting-mainstream.html μπορείτε να δείτε το πλήρες άρθρο και την ανάλυση στην αγγλική γλώσσα. 

H Nelios, ιδρύθηκε το 2007, έχοντας ως όραμα την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος μέσω της εξέλιξης των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Σήμερα, πολλά εγχώρια και διεθνή ξενοδοχειακά και τουριστικά brands, επιλέγουν τη Nelios για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της online στρατηγικής τους. Αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία αλλά και την εξειδικευμένη γνώση των στελεχών της στον τουριστικό κλάδο, η εταιρεία έχει καταφέρει να αποσπάσει μεγάλες διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο