Τα νέα των μελών μας

NeliosCom: Σημαντική αύξηση στις απευθείας κρατήσεις του Galaxy Hotel Iraklio επιτυγχάνει η Nelios

 

undefined

Η online απόδοση και κυρίως η τόνωση των απευθείας πωλήσεων μέσω του website (κατ΄επέκταση η αύξηση της κερδοφορίας) ήταν το βασικό ζητούμενο του ξενοδοχείου Galaxy Hotel Iraklio, όταν απευθύνθηκε στη Nelios για την παροχή digital marketing υπηρεσιών.

Η ομάδα της Nelios υλοποίησε στη συνέχεια ένα σχέδιο δράσης, το οποίο βασίστηκε σε μία ολιστικού χαρακτήρα προσέγγιση, η οποία βασίστηκε στα ακόλουθα:

  • Τον καθορισμό των USPs (Unique Selling Points) του ξενοδοχείου
  • Τη δημιουργία ενός νέου conversion optimized website, βασισμένο στα παραπάνω
  • Την ανάπτυξη στρατηγικής περιεχομένου (content), προκειμένου να ενισχύσει και να τροφοδοτήσει το SEO, τις Google Adwords καμπάνιες, τα Social Media του ξενοδοχείου και τα διεθνή Travel Blogs
  • Τη δημιουργία και αξιοποίηση emailing lists πραγματικών επισκεπτών του ξενοδοχείου
  • Τον απόλυτο συντονισμό των digital marketing ενεργειών με το τμήμα πωλήσεων του ξενοδοχείου

 

undefined

18 μήνες μετά (τα στοιχεία που δημοσιεύονται αφορούν το διάστημα Ιανουάριος 2016 – Αύγουστος 2017 και βασίζονται σε δεδομένα από το Google Analytics και το Web hotelier) και έχοντας εφαρμόσει ένα ολιστικό στρατηγικό μοντέλο digital marketing, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά:

  • 20%  συνολική αύξηση των online κρατήσεων του ξενοδοχείου (Direct και OTAs)
  • 120% αύξηση των απευθείας κρατήσεων του ξενοδοχείου
  • 30% μείωση της ψαλίδας κρατήσεων μεταξύ OTAs / απευθείας κρατήσεων

Στη βάση της ίδιας λογικής, η ομάδα της Nelios συνεχίζει να εφαρμόζει τον online σχεδιασμό της για το Galaxy Hotel Iraklio σε ένα πλάνο τριετίας. Στόχος παραμένει η αύξηση των online κρατήσεων αλλά και η περαιτέρω βελτίωση της κατανομής μεταξύ απευθείας κρατήσεων και OTAs.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

undefined

undefined

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο