Τα νέα των μελών μας

Nelios.Com: H Nelios διοργάνωσε το πρώτο της Hackathon

undefined

Το πρώτο της Hackathon πραγματοποίησε η Nelios, την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, επιβραβεύοντας την καινοτομία και την εφευρετικότητα των υπαλλήλων της. 

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν να αφήσει τους υπαλλήλους της εταιρίας να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους, δίχως τους συνηθισμένους περιορισμούς της καθημερινής τους εργασίας. Με μόνα όπλα το μυαλό τους και τα εργαλεία που προσέφερε η Nelios, οι υπάλληλοι της εταιρίας χωρίστηκαν σε ομάδες που η κάθε μία κλήθηκε να σκεφτεί ένα project προς υλοποίηση εντός της ημέρας. Οι μόνες γενικές κατευθύνσεις που δόθηκαν ήταν να είναι ένα project που θα βοηθήσει στην καθημερινότητα της εταιρίας ή θα είναι ένα νέο προϊόν για πελάτες ή θα βελτιστοποιεί ένα υπάρχον προϊόν ή μία υπάρχουσα διαδικασία της Nelios. 

Οι λίγοι που γνώριζαν σχετικά με τη διοργάνωση, η οποία είχε κρατηθεί μυστική, ήταν οι “Μέντορες”, οι οποίοι κατεύθυναν και στο τέλος αξιολόγησαν τις ιδέες,  ώστε να ανακηρύξουν τον τελικό νικητή του #Nelios_Hackathon2015. Συνυπολογίζοντας πρωτοτυπία, υλοποίηση καθώς και πρακτική εφαρμογή για την κάθε ιδέα που παρουσιάστηκε. 

Όλοι όσοι συμμετείχαν έδειξαν ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν για το επόμενο Hackathon της Nelios, πιστεύοντας πως αξίζει να γίνει θεσμός, τιμώντας τόσο την ομάδα της Nelios, αλλά κυρίως την μοναδικότητα του τρόπου σκέψης του καθενός. Στο Hackathon παρευρέθηκαν ακόμα για βιντεοσκόπηση η Art Vision και για την φωτογράφιση ο Χρήστος Δράζος, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το καλοκαίρι του 2016! 

H Nelios, ιδρύθηκε το 2007, έχοντας ως όραμα την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος μέσω της εξέλιξης των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Σήμερα, πολλά εγχώρια και διεθνή ξενοδοχειακά και τουριστικά brands, επιλέγουν τη Nelios για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της online στρατηγικής τους. Αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία αλλά και την εξειδικευμένη γνώση των στελεχών της στον τουριστικό κλάδο, η εταιρεία έχει καταφέρει να αποσπάσει μεγάλες διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων.

 

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο