Τα νέα των μελών μας

Nelios.Com: Axia Hospitality και Nelios εμπιστεύεται για τις πωλήσεις του και τη δημιουργία website το Euphoria

 

undefined

 

  

                  undefined

 

 

Axia Hospitality και Nelios εμπιστεύεται για τις πωλήσεις του και τη δημιουργία website το Euphoria Retreat που θα λειτουργήσει τον επόμενο Μάιο στο Μυστρά.

Στην Axia Hospitality και στη  Nelios, αντίστοιχα, ανέθεσε πρόσφατα το Euphoria Retreat τη στρατηγική και υλοποίηση των online και offline πωλήσεων του ξενοδοχείου καθώς και την κατασκευή του website του. 

Το εγχείρημα της κας Μαρίνας Εφραίμογλου, που αφορά στη δημιουργία του πρώτου ολιστικού 5στερου Destination SPA Resort στην Ελλάδα, αποτελεί σημαντική ελληνική επένδυση και  έχει ήδη χαρακτηριστεί ως «το ξενοδοχειακό project των τελευταίων ετών». Το Euphoria Retreat βρίσκεται στην τελική φάση της κατασκευής του και θα ανοίξει τις πόρτες του τον ερχόμενο Μάιο, μέσα στον ιστό της βυζαντινής καστροπολιτείας του Μυστρά, η οποία και έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομίας από την UNESCO.

«Με μεγάλη τιμή, αλλά και με αίσθημα υψηλής ευθύνης καλωσορίζουμε το Euphoria Retreat στο portfolio των συνεργατών μας» αναφέρει σχετικά ο Γιάννης Κυρίτσης, CEO & Οwner της Axia Hospitality. «Η συνεργασία αυτή αποτελεί ταυτόχρονα για την ομάδα μας και μία εξαιρετική πρόκληση, αφού για πρώτη φορά θα απευθυνθούμε για τις πωλήσεις του τόσο στοχευμένα στο παγκόσμιο και φανατικό κοινό των Spa goers, που αποτελούν μία εντελώς καινούργια αγορά για τα δεδομένα της Ελλάδας” καταλήγει ο κος Κυρίτσης.

“Η συνεργασία μας με το Euphoria Retreat”, δηλώνει, αντίστοιχα ο Δημήτρης Σερίφης, CEΟ & Co-Founder της Nelios, «εντάσσεται στο πλαίσιο της εξ αρχής εδραίωσης μιας δυναμικής online παρουσίας του ξενοδοχείου στο διαδίκτυο. Πρώτιστη προτεραιότητα προς αυτή την κατεύθυνση, είναι η κατασκευή ενός αισθητικά και λειτουργικά προηγμένου website, το οποίο και θα ολοκληρωθεί σε 2 φάσεις, αφού θα ενσωματώνει όλες τις cutting edge τεχνολογικές επιταγές του του digital marketing”.

 undefined 

Το5 αστέρων ολιστικό wellbeing destination SPA Euphoria Retreat, κατασκευάζεται με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και την ιστορία του τόπου. Διαθέτει 45 δωμάτια και σουίτες υψηλών standards  και διακόσμησης. Το μοναδικής αρχιτεκτονικής οικοδόμημα του SPA, εκτείνεται σε 4 υπόσκαφους ορόφους και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μια εσωτερική σφαιρική πισίνα υδροθεραπείας. Το Euphoria Retreat θα λειτουργεί όλο το χρόνο και θα προσφέρει ολιστικές υπηρεσίες ευεξίας και SPA, βασισμένες στις αρχές της αρχαίας ελληνικής  και κινεζικής ιατρικής και φιλοσοφίας. Το νέο αυτό κόσμημα της Πελοποννήσου συγκαταλέγεται ήδη στις κορυφαίες αφίξεις της Ευρώπης  του 2018.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο