Τα νέα των μελών μας

Nelios: Ξενοδοχεία Kyniska, νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των συνεργασιών της Nelios

undefined

 

Τις αποκλειστικά εξειδικευμένες στο hotel digital marketing υπηρεσίες της Nelios, επιλέγουν πλέον και τα ξενοδοχεία Kyniska Palace και Princess Kyniska Suites στο Μυστρά!   

Την κοινή παραδοχή ότι “η σωστή χρήση και αξιοποίηση του ψηφιακού περιβάλλοντος και των socialmedia αναδεικνύουν ουσιαστικά τα ξενοδοχειακά προϊόντα, δίνοντάς τους συγκριτικό προβάδισμα στο παγκόσμιο ανταγωνιστικό περιβάλλον των πωλήσεών τους” ασπάζονται, πλέον και τα  ξενοδοχεία KyniskaPalace και Princess Kyniska Suites. 

undefined

Τα ξενοδοχεία του Ομίλου που βρίσκονται στον επιβλητικό Μυστρά της Πελοποννήσου, επιχειρούν να βελτιώσουν την κατανομή των κρατήσεών τους και ειδικότερα την ενίσχυση των απευθείας πωλήσεών τους, μέσω της εφαρμογής των digital marketing στρατηγικών της Nelios, οι οποίες συνοπτικά είναι οι ακόλουθες:

  • Διαχείριση περιεχομένου στα Social Media
  • Στοχευμένη διαφήμιση στα Social Media
  • Στοχευμένη διαφήμιση στην πλατφόρμα της Google ( Google Adwords)

undefined

“Φιλοδοξούμε ότι τα δύο ξενοδοχεία της οικογένειας Kyniska θα αποτελέσουν πολύ σύντομα μία ακόμα απόδειξη του… θεωρήματος μας ότι η κάθετη αύξηση της κερδοφορίας ενός καταλύματος – ανεξάρτητα από τον τύπο και τη θέση του, αλλά και τις αγορές στις οποίες απευθύνεται – εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την στοχευμένη  εφαρμογή των ενεργειών του digital marketing” δηλώνει σχετικά ο CEO της  Nelios Δημήτρης Σερίφης. 

Η ομάδα της Nelios καλωσορίζει τα ξενοδοχεία Kyniska Palace και Princess Kyniska Suites με την πεποίθηση ότι ένα ακόμα success story της εταιρείας έχει ήδη αρχίσει να γράφεται!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο