Τα νέα των μελών μας

Nelios: Στρατηγική συνεργασία της Nelios με τον όμιλο Electra Hotels & Resorts

 

undefined

 

Η Nelios ανακοινώνει τη συνεργασία της με τα Electra Hotels & Resorts – ένα από τα σημαντικότερα ξενοδοχειακά group της χώρας μας – ενισχύοντας σημαντικά το portfolio της. 

Η συνεργασία αφορά στον σχεδιασμό ενός σύγχρονου ομιλικού website αλλά και στην εφαρμογή ολοκληρωμένης στρατηγικής digital marketing. 

Βασικός στόχος ήταν η επιμέρους παρουσίαση των 6 ξενοδοχείων του ομίλου με τέτοιο τρόπο, ώστε ο επισκέπτης να κατανοεί άμεσα τις διαθέσιμες επιλογές και να βρίσκει εύκολα το ξενοδοχείο που ταιριάζει στις ανάγκες του. 

undefined

Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχειακό website στην Ελλάδα που στηρίζεται στην προσέγγιση mobile first design και ήδη τα αποτελέσματα είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακά, αφού από τον πρώτο μήνα λειτουργίας του το conversion rate έχει αυξηθεί σχεδόν κατά 90% σε σχέση με το 2019! 

Συνεργασίες αυτού του βεληνεκούς επιβεβαιώνουν τη θέση του market leader που κατέχει η Nelios στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών digital marketing αποκλειστικά για ξενοδοχεία και προορισμούς στη χώρα μας. Η πλούσια δράση της Nelios και η εφαρμογή των πιο σύγχρονων τεχνολογιών, έχουν ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της ψηφιακής εικόνας του ελληνικού τουρισμού αλλά και τη σημαντική αύξηση της κερδοφορίας των ξενοδοχείων από τις απευθείας κρατήσεις.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο