Τα νέα των μελών μας

Nelios: Petra & Fos Boutique Hotel & Spa, η νέα ηχηρή προσθήκη στο portfolio της Nelios

 

undefined

 

Την ολιστική digital marketing στρατηγική που εφαρμόζει η Nelios, προκειμένου να επιτύχει αυξήσεις στις online κρατήσεις των ξενοδοχείων, απολαμβάνει πλέον και το Petra & Fos Boutique Hotel & Spa, στο Οίτυλο της Μάνης.   

Η βελτίωση της κατανομής των κρατήσεων, μέσω των online καναλιών και ειδικότερα η αύξηση των απευθείας πωλήσεων, είναι ο ξεκάθαρος στόχος της ομάδας της Nelios, για το νέο μέλος του χαρτοφυλακίου της εταιρείας, το πολυτελές Boutique Hotel & Spa Petra & Fos. 

undefined

Με δεκάδες παραδείγματα στο palmares της, η Nelios φιλοδοξεί να αποδείξει και στην περίπτωση του Petra & Fos, ότι η κάθετη αύξηση της κερδοφορίας ενός ξενοδοχείου βασίζεται σε ένα μεγάλο ποσοστό στο 360° digital marketing και στην στοχευμένη  εφαρμογή των ενεργειών αυτού, οι οποίες συνοψίζονται στα ακόλουθα:

○   Στον καθορισμό των USPs (Unique Selling Points) του ξενοδοχείου

○ Στην ανάπτυξη στρατηγικής περιεχομένου (content strategy), που αξιοποιεί στο έπακρο τα παραπάνω USPs, μέσω του οποίου θα ενισχύσει και θα τροφοδοτήσει       το  SEO, τις Google Adwords καμπάνιες, τα Social Media του ξενοδοχείου αλλά και διεθνή Travel Blogs, με τα οποία έχει σταθερή συνεργασία η Nelios

○   Στην αξιοποίηση του emailing list των πραγματικών επισκεπτών των ξενοδοχείων

○    Στον απόλυτο συντονισμό των digital marketing ενεργειών με το τμήμα πωλήσεων του ξενοδοχείου 

Η ομάδα της Nelios καλωσορίζει το Petra & Fos Boutique Hotel & Spa στο δίκτυο των συνεργατών της με την πεποίθηση ότι το νέο success story της εταιρείας έχει αρχίσει ήδη να γράφεται! 

Λίγα Λόγια για το Petra & Fos

Πολλά περισσότερα από -απλώς- μερικές πέτρες λουσμένες στο φως, το Petra & Fos Boutique Hotel & Spa δημιουργήθηκε για να προσφέρει πολυτελή και αυθεντική διαμονή, γεμάτη από τα χρώματα, τα αρώματα και τις αισθήσεις της ελληνικής γης – και μάλιστα στην καλύτερη εκδοχή τους. Τοποθετημένο στρατηγικά στο Οίτυλο της Μάνης, λες και ακροβατεί ανάμεσα στη στεριά και τη θάλασσα, μεταξύ του χθες και του σήμερα, είναι χτισμένο με απόλυτο σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική. Αποτελείται από 23 υποδειγματικά εξοπλισμένες σουίτες και ένα εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας, ενώ το Ioni Spa και η εξωτερική του πισίνα είναι μερικά μόνο από τα… instagram-worthy σημεία του. 

Λίγα Λόγια για τη  Nelios

Με στελέχη αποκλειστικά προερχόμενα από τον χώρο του τουρισμού, είναι η μόνη εταιρεία που παράγει προϊόντα και προσφέρει υπηρεσίες για όλο το φάσμα του digital marketing των τουριστικών επιχειρήσεων. Οι υπηρεσίες της διεθνώς βραβευμένης εταιρείας που περιλαμβάνουν από το σχεδιασμό websites ξενοδοχείων και διενέργειας SEO, μέχρι digital campaigns και διαχείριση και δημιουργία περιεχομένου για τα social media, επί της ουσίας βελτιστοποιούν στο έπακρο την εικόνα ενός ξενοδοχείου στο διαδίκτυο, ενώ παράλληλα ενισχύουν εντυπωσιακά τις απευθείας κρατήσεις του.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο