Τα νέα των μελών μας

Nelios: Nelios, 10 χρόνια επιτυχίες

undefined

Μερικοί από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του ελληνικού travel industry – επιχειρηματίες ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων, θεσμικοί φορείς και δημοσιογράφοι του τουριστικού και επιχειρηματικού ρεπορτάζ – γιόρτασαν πριν από λίγες ημέρες, σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας, τα 10α γενέθλια της Nelios. 

undefined

Ο ελληνικός τουρισμός ήταν παρών σε μία εντυπωσιακή βραδιά, στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, με πολλές μουσικές εκπλήξεις. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Nelios έκανε μία σύντομη αναδρομή στις πιο σημαντικές στιγμές της πορείας της εταιρείας, η οποία ιδρύθηκε πριν από 10 χρόνια ακριβώς, με όραμα να μεγιστοποιήσει στο έπακρο το ψηφιακό αποτύπωμα της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας. Κατά την ολιγόλεπτη ομιλία του, ο κος Σερίφης δεν παρέλειψε να παρουσιάσει στους παρεβρισκόμενους μερικά απολογιστικά στοιχεία της Nelios, τα οποία αποτυπώνουν την ηγετική θέση της στην αγορά. 

undefined

Μερικά από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν είναι: 

  Η Μέση ετήσια ανάπτυξη της εταιρείας, η οποία κυμαίνεται στο 25%.

  Το ποσοστό της τάξεως του 97% που καταγράφει η ανανέωση των συμβολαίων του πελατολογίου της εταιρείας κάθε χρόνο.

  Τα 50.000.000 ευρώ που άγγιξε ο τζίρος το 2018 από τις κρατήσεις που προέκυψαν από τα websites που διαχειρίζεται η εταιρεία. 

undefined

Ειδική μνεία έγινε, επίσης, για τις αξίες που διέπουν την επιχειρηματική δραστηριότητα της Nelios, όπως η αδιάκοπη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, η ομαδικότητα, η προσωποκεντρική προσέγγιση των συνεργατών, η υψηλή εταιρική κοινωνική ευθύνη της καθώς και η συνεχόμενη μετάδοση της τεχνογνωσίας της ομάδας της εταιρείας. Απόδειξη του τελευταίου αποτελεί η μέχρι σήμερα συμμετοχή της σε περισσότερες από 200 επαγγελματικές εκδηλώσεις (συνέδρια, σεμινάρια, εκθέσεις, workshops κ.λπ σε περισσότερες από 40 πόλεις με ομιλίες και παρουσιάσεις σε περισσότερα από 20.000 άτομα του χώρου. 

Η βραδιά κορυφώθηκε με βραβεύσεις καθώς και τη δέσμευση ότι η Nelios υποδέχεται τη δεύτερη δεκαετία λειτουργίας της με ακόμη περισσότερο πάθος και δυναμική.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο