Τα νέα των μελών μας

Nelios: Nέα συνεργασία της Nelios με το Pelion Homes

undefined

Στη Nelios αναθέτει το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση της digital marketing στρατηγικής του, το συγκρότημα ανεξάρτητων κατοικιών και βιλών Pelion Homes, στον Άγιο Γεώργιο του Πηλίου.   

Το ελληνικό τουριστικό ψηφιακό οικοσύστημα ωριμάζει. Αποτέλεσμα αυτού: Όλο και περισσότερα καταλύματα όλων των τύπων ασπάζονται την αντίληψη ότι η σωστή χρήση και αξιοποίηση των online καναλιών οδηγούν στη βελτίωση της κατανομής των κρατήσεων -και ειδικότερα την αύξηση των απευθείας πωλήσεων. Στην περίπτωση της Nelios και του χαρτοφυλακίου των συνεργατών της, το συγκρότημα Pelion Homes αποτελεί το πιο πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα των παραπάνω. 

undefined

Με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των υπηρεσιών digital marketing αποκλειστικά για ξενοδοχειακές μονάδες, η Nelios, που πρόσφατα γιόρτασε τα 10 χρόνια από την ίδρυσή της, φιλοδοξεί να αποδείξει με το Pelion Homes ότι η κάθετη αύξηση της κερδοφορίας ενός καταλύματος – ανεξάρτητα από τον τύπο και τη θέση του, αλλά και τις αγορές στις οποίες απευθύνεται – εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την στοχευμένη  εφαρμογή των ενεργειών του digital marketing.

Οι ενέργειες αυτές συνοψίζονται στα ακόλουθα:

○  Στον καθορισμό των USPs (Unique Selling Points) του ξενοδοχείου

○  Στην ανάπτυξη στρατηγικής περιεχομένου (content strategy), που αξιοποιεί στο έπακρο τα παραπάνω USPs, μέσω του οποίου θα ενισχύσει και θα τροφοδοτήσει το SEO, τις Google Adwords καμπάνιες, τα Social Media του ξενοδοχείου αλλά και διεθνή Travel Blogs, με τα οποία έχει σταθερή συνεργασία η Nelios

○  Στην αξιοποίηση του emailing list των πραγματικών επισκεπτών των ξενοδοχείων

○  Στον απόλυτο συντονισμό των digital marketing ενεργειών με το τμήμα πωλήσεων του ξενοδοχείου

Η ομάδα της Nelios καλωσορίζει το Pelion Homes στο δίκτυο των συνεργατών της με την πεποίθηση ότι το νέο success story της εταιρείας έχει αρχίσει ήδη να γράφεται! 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο