Τα νέα των μελών μας

Nelios: Μεγάλη νικήτρια η Nelios και στα φετινά Greek Hospitality Awards!

undefined

 

Έξι χρυσές διακρίσεις για έξι υποψηφιότητες απέσπασε η Nelios στα φετινά Greek Hospitality Awards. 

Στην τελετή απονομής, η οποία διοργανώθηκε από την EthosMedia και τα Greek Hospitality Awards, την περασμένη Παρασκευή στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, το σύνολό της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας ενώθηκε για να γιορτάσει την υψηλή ποιότητα, την καινοτομία και την πρωτοπορία στην ελληνική φιλοξενία. Μαζί και η Nelios, η οποία βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως η καλύτερη εταιρεία Hotel Digital Marketing στην Ελλάδα, παρουσία – μεταξύ πολλών άλλων- της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά και της βουλευτή Α’ Αθηνών και πρώην υπουργού τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη. 

undefined

Στην εταιρεία, η οποία αποτελεί το πρώτο αποκλειστικά για ξενοδοχεία digital marketing agency, απονεμήθηκαν συνολικά 6 βραβεία στις ακόλουθες κατηγορίες: 

  • 3 Χρυσά Βραβεία στην κατηγορία Best Greek Hotel Website για την κατασκευή των ιστοσελίδων των ξενοδοχείων Euphoria Retreat, The Foundry Hotel και The YHotel.
  • Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Digital Advertising & Performance Campaign για την digital καμπάνια των ξενοδοχείων του ομίλου  Andronis Exclusive.
  • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Greek Hotel Website Developer για την κατασκευή των ιστοσελίδων του ομίλου Aldemar Resorts,  και 
  • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Hotel Digital Marketing  Agency

“Η ανάδειξή μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως το καλύτερο Digital Marketing Agency  της χώρας μας, επιβεβαιώνει και εδραιώνει τη Νelios ως την κορυφαία εταιρεία με αξιόπιστες και τεχνολογικά εξελιγμένες υπηρεσίες που αναβαθμίζουν και ενισχύουν το σύνολο της διαδικτυακής παρουσίας και online επίδοσης των ελληνικών ξενοδοχείων” αναφέρει σχετικά ο CEO της Nelios Δημήτρης Σερίφης. “Οι διακρίσεις αυτές δικαιώνουν τη σκληρή δουλειά της ομάδας μας, και παράλληλα τονίζουν την αναγκαιότητα της αναβάθμισης του ψηφιακού αποτυπώματος του ελληνικού τουρισμού.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο