Τα νέα των μελών μας

Nelios: Με την υπογραφή της Nelios το website του ολοκαίνουργιου The Foundry Hotel στην Αθήνα!

undefined

 

Μοντέρνο, έξυπνο, περιεκτικό, γρήγορο και πιο-φιλικό-δε γίνεται προς το χρήστη!

Το website του άρτι αφιχθέντος The Foundry Hotel, που κατασκεύασε η Nelios, μεταφέρει στο digital περιβάλλον τα ίδια τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου! 

Την κατασκευή της ιστοσελίδας του The Foundry Hotel, του ολοκαίνουργιου, αλλά ωστόσο ήδη δημοφιλούς ξενοδοχείου της Αθήνας, ολοκλήρωσε πρόσφατα η ομάδα της Nelios. 

undefined

“Χτισμένο” πάνω στην πλατφόρμα Hotel Ease, το νέο hotel CMS της εταιρείας, με ολόφρεσκη urban αισθητική και διαθέτοντας τα πιο updated τεχνολογικά χαρακτηριστικά, το website του The Foundry είναι ό,τι ακριβώς επιβάλει το… digital dress code για ένα boutique μητροπολιτικό ξενοδοχείο: ιδιαίτερο, ενδιαφέρον και σύγχρονo! 

Αν και εγκαινίασε το βιβλίο των επισκεπτών του μόλις πριν από λίγους μήνες, τo The Foundry Hotel ήδη συγκαταλέγεται στα πιο iconic και ατμοσφαιρικά ξενοδοχεία της Αθήνας. Τοποθετημένο στην αρτίστικη γειτονιά του Ψυρρή, ναι, διαθέτει θέα στην Ακρόπολη, αλλά και κάθετους κήπους στα εξωτερικά του τμήματα. Το κτήριο του 1930 που στο παρελθόν είχε λειτουργήσει και ως στοιχειοχυτήριο, έχει πλέον μεταμορφωθεί σε ένα boutique ξενοδοχείο 12 διαμερισμάτωνindustrial αισθητικής συνδυασμένη με στοιχεία μεταμοντέρνου vintage χαρακτήρα.   

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο