Τα νέα των μελών μας

Nelios: Η Nelios υπογράφει το νέο website του εμβληματικού AthensWas

undefined

 

 

Με σχεδιασμό που αντιπροσωπεύει το σύγχρονο design του πολυτελούς Αθηναϊκού ξενοδοχείου, το νέο tailor-made website που σχεδίασε η Nelios για  το Athens Was  είναι μοντέρνο, ταχύτατο και εντυπωσιακό, σχεδιασμένο με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές του digital marketing. 

Εφαρμόζοντας την αρχή του storytelling design, το website αναδεικνύει τα μοναδικά στοιχεία (USPs) του ξενοδοχείου, δηλαδή την άμεση επαφή του με την Ακρόπολη και την προνομιακή του θέση στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, τον design χαρακτήρα του, τη γαστρονομία – που κορυφώνεται στο rooftop SENSE restaurant -, και τις υπηρεσίες 5 αστέρων που προσφέρει.  Το website είναι “χτισμένο” πάνω στην καινοτόμο πλατφόρμα Hotel Ease, το νέο υβριδικό CMS της Nelios, μία ριζικά παραμετροποιημένη και εξατομικευμένη έκδοση του WordPress, προσαρμοσμένη για να καλύπτει τις ανάγκες αποκλειστικά ξενοδοχειακών websites. 

Βασικοί άξονες της πλατφόρμας είναι η διατήρηση όλων των πλεονεκτημάτων του WordPress, κάλυψη θεμάτων ασφάλειας της πλατφόρμας σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό, προσαρμογή στην ξενοδοχειακή λογική, κεντρική διαχείριση των αναβαθμίσεων τόσο του ίδιου του πυρήνα του WordPress όσο και των plug-ins που χρησιμοποιούνται. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω διασφαλίζει την καλύτερη συνοχή αλλά και λειτουργικότητα των websites που βασίζονται σε αυτή. Χρησιμοποιεί κάποια από τα κορυφαία frameworks και plug-ins, όπως: Bootstrap,  Advanced Custom Fields Pro, WPML (για πολυγλωσσικότητα στις μεταφράσεις), Yoast SEO και WP Super Cache. 

Επιπλέον η ιστοσελίδα του AthensWas μοιράζεται τα περισσότερα χαρακτηριστικά των ιστοσελίδων που σχεδιάζει και κατασκευάζει η εξειδικευμένη ομάδα της Nelios, δηλαδή:

– Είναι UX optimized για βέλτιστο user experience

– Conversion optimized

– Έχει Live Instagram feed

– Έχει ντυθεί με στοχευμένο copywriting

– Έχει tailor-made design

– Χρησιμοποιεί light high- end technologies που εξασφαλίζουν ταχύτατη φόρτωση των σελίδων

– Έχει SEO friendly website structure αλλά και content development 

“Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με το νέο website του AthensWas, τόσο για τη μοντέρνα αισθητική του που είναι σε απόλυτη συνάφεια με το χαρακτήρα του ξενοδοχείου, όσο και για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά που το καθιστούν πρωτοπόρο, εξαιρετικά εύχρηστο και φιλικό προς τον χρήστη, γρήγορο και λειτουργικό” δηλώνει ο Δημήτρης Σερίφης, CEO της Nelios.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο