Τα νέα των μελών μας

Nelios: Η Hands Free Academy by Axia Hospitality & η Nelios ανοίγει τις πύλες της στο ξενοδοχειακό κοινό

undefined

 

Ο πρώτος κύκλος των Hands Free Seminars ανοίγει στις 29 Απριλίου στα γραφεία των εταιρειών Axia και Nelios στο κέντρο της Αθήνας με στόχο να εκπαιδεύσει επαγγελματίες και στελέχη του τουρισμού, αλλά και φοιτητές/αποφοίτους τουριστικών σχολών πάνω στις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων, κρατήσεων και Digital Marketing στον ξενοδοχειακό κλάδο. 

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και εξειδίκευσης 3 ημερών, οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο τρόπους για την επίτευξη του μέγιστου συντονισμού ανάμεσα στις πωλήσεις, τις κρατήσεις και το Digital Marketing των καταλυμάτων τους. Μάλιστα, μέρος των σεμιναρίων θα λάβουν χώρα σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας, αφού θα εξελίσσονται real-time στους χώρους που αναλύονται και θέτονται σε εφαρμογή όλες οι ενέργειες και οι αποφάσεις. Στο πλαίσιο αυτό θα συζητηθούν και θα εξετασθούν οι παρακάτω θεματικές ενότητες: 

    •       Διαχείριση πωλήσεων

    •       Διαχείριση κρατήσεων

    •       Google adwords για ξενοδοχεία 

    •       Social media strategy για ξενοδοχεία 

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ιδιοκτήτες καταλυμάτων, νέους ξενοδόχους και στελέχη του τουρισμού, αλλά και σε φοιτητές/απόφοιτους τουριστικών σχολών, οι οποίοι επιθυμούν την περαιτέρω εξειδίκευση τους σε θέματα πωλήσεων, κρατήσεων και online marketing. 

Κοινή δήλωση του Γιάννη Κυρίτση – CEO της Axia Hospitality, και του Δημήτρη Σερίφη – CEO της Nelios 

“Ο κλάδος του τουρισμού μέσω της αλματώδους εξέλιξης των διαδικτυακών εφαρμογών ενίσχυσης όλου το φάσματος των ξενοδοχειακών λειτουργιών απαιτεί συνεχή και συνεπή εκπαίδευση πάνω στα νέα δεδομένα. Αυτό που προσφέρουμε εμείς, πέραν της εμπειρίας και της εξειδίκευσής μας στο χώρο, είναι ένα αληθινό, ζωντανό πλαίσιο πραγματικής εφαρμογής και παρατήρησης όλων των πρακτικών στη διαχείριση των πωλήσεων, των κρατήσεων και του διαδικτυακού marketingτων ξενοδοχείων”. 

Αξίζει να σημειωθεί πως από τις δυο διαθέσιμες ημερομηνίες που έχουν προγραμματιστεί για τον πρώτο κύκλο,  29/04 – 01/05 και 06/05 – 08/05, το πρώτο group είναι ήδη Sold Out, ενώ στο δεύτερο οι θέσεις είναι αρκετά περιορισμένες. 

Ο κωδικός έκπτωσης για τα μέλη ΣΕΤΕ είναι “SETE2017”. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://goo.gl/iCQFqH

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο