Τα νέα των μελών μας

Nelios: Hotel Ease, το νέο υβριδικό Ηotel CMS της Nelios είναι γεγονός!

undefined

Το νέο multi-site σύστημα, ενσωματώνει την εμπειρία 10 ετών στον τομέα της κατασκευής websites, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα πολλές καινοτομίες. Επί της ουσίας πρόκειται για μία ριζικά παραμετροποιημένη και εξατομικευμένη έκδοση του WordPress, προσαρμοσμένη για να καλύψει τις ανάγκες αποκλειστικά ξενοδοχειακών websites. “Σε μία πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα που απαιτεί 30 λεπτά για τη δημιουργία ενός website, εμείς επενδύσαμε 14 ανθρωπομήνες παραμετροποιήσεων για να καλύψουμε τα minimum standards προδιαγραφών που θέτουμε για τα έργα μας” δηλώνει ο Χαράλαμπος Θεοδώρου, Chief Production Officer της Nelios. 

Βασικοί άξονες της πλατφόρμας είναι η διατήρηση όλων των πλεονεκτημάτων του WordPress, κάλυψη θεμάτων ασφάλειας της πλατφόρμας σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό, προσαρμογή στην ξενοδοχειακή λογική, κεντρική διαχείριση των αναβαθμίσεων τόσο του ίδιου του πυρήνα του WordPress όσο και των plug-ins που χρησιμοποιούνται. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω διασφαλίζει την καλύτερη συνοχή αλλά και λειτουργικότητα των websites που βασίζονται σε αυτή. Χρησιμοποιεί κάποια από τα κορυφαία frameworks και plug-ins, όπως: Bootstrap,  Advanced Custom Fields Pro, WPML (για πολυγλωσσικότητα στις μεταφράσεις), Yoast SEO και WP Super Cache. 

undefined

Όλα τα παραπάνω χαρίζουν στο Hotel Ease, συγκριτικά πλεονεκτήματα, όπως:

  Μείωση του χρόνου που απαιτείται για το development των websites, τουλάχιστον κατά 25-30%,

  Επιτάχυνση της ολοκλήρωσης και άρα παράδοσης του έργου.

  Χαμηλότερο κόστος κατασκευής ενός custom website για τους πελάτες της εταιρείας.

  User friendly περιβάλλον με έμφαση στην ξενοδοχειακή ορολογία.

  Ευκολότερη ενσωμάτωση καινοτομιών με έμφαση στο User Experience. 

H νέα πλατφόρμα της Neliοs έχει ήδη εγκατασταθεί και λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία σε απαιτητικά projects, όπως τα νέα websites της Aldermar, του The Foundry Hotel Athens και του The Υ Hotel. “To Hotel Ease, είναι η 3η γενιά CMS που υλοποιούμε αυτά τα 10 χρόνια και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το νέο μας CMS είναι απόσταγμα πολύτιμης εμπειρίας για τις ανάγκες του σύγχρονου ξενοδόχου αλλά και επίγνωσης των εξελίξεων του κλάδου σε διεθνές επίπεδο” δηλώνει ο Δημήτρης Σερίφης CEO της Nelios και συνεχίζει “με αυτή την υποδομή πλέον είμαστε σε θέση να πετύχουμε μεγαλύτερη εξωστρέφεια και να παρέχουμε υπηρεσίες πολύ υψηλών προδιαγραφών με χαμηλότερο κόστος”. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο