Τα νέα των μελών μας

Nelios: H Nelios υπογράφει το νέο website του The Y Hotel

undefined

Moντέρνο, φρέσκο, απόλυτα σύμφωνο με την εταιρική ταυτότητα του ξενοδοχείου και με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές του digital marketing, το νέο tailor made website που σχεδίασε η ομάδα της Nelios για το Τhe Y Hotel στην Κηφισιά.  

Η σαφής δήλωση του ξενοδοχείου από την ιστοσελίδα του ήδη, ότι εδώ “everything goes” (και τα ζευγάρια και οι οικογένειες και οι business travellers), χωρίς ταυτόχρονα να “μπερδεύεται” η ταυτότητα του The Y, ήταν το πρώτο ζητούμενο της ομάδας της Nelios, η οποία ανέλαβε να σχεδιάσει ένα εξατομικευμένο website για το ξενοδοχείο. Δεύτερο μέλημά της ήταν -καθώς πρόκειται για ένα καθαρόαιμο city ξενοδοχείο- η “απευθείας σύνδεση” της ιστοσελίδας με τη ζωή της πόλης – τις εκθέσεις, τα συνέδρια, τις κάθε είδους εκδηλώσεις… 

Δημιουργία website με βάση τα USPs του ξενοδοχείου 

Εφαρμόζοντας την αρχή: μία εικόνα ισούται με 1000 λέξεις, η μύηση του χρήστη στη φιλοσοφία του ξενοδοχείου γίνεται ταυτόχρονα με την είσοδό του στη ιστοσελίδα – ατμοσφαιρικές φωτογραφίες αναλαμβάνουν να διηγηθούν την εμπειρία της διαμονής σε όλο το εύρος του ξενοδοχείου.

Το άμεσο μήνυμα που εμφανίζεται ως: “3 λόγοι για να κάνετε απευθείας την κράτησή σας”, απαντά στο σύγχρονο αίτημα του digital marketing για ενίσχυση των direct bookings των ξενοδοχείων.

undefined

 

Αντίστοιχα, λίγο πιο κάτω, η στυλάτη εμφάνιση των 5 πιο πρόσφατων posts στο Instagram (υπό το hashtag #theyhotel), δηλώνει την απόλυτη σύμπλευση του ξενοδοχείου με όλα τα επικοινωνιακά trends, τα digital & social Media.

Ο σαν διαδραστικός χάρτης, που χαράσσει την πορεία του επισκέπτη προς το ξενοδοχείο από το αεροδρόμιο, το λιμάνι και το κέντρο της Αθήνας, όσο και το σαν live streaming πρόγραμμα των εκδηλώσεων την πόλης, μοιάζει σαν ένα ανοιχτό παράθυρο του ξενοδοχείου με θέα τα δρώμενα της πόλης.  

Το website του Τhe Υ Hotel είναι και αυτό από τα πρώτα που εγκαινίασαν το Hotel Ease,  το νέο υβριδικό CMS που παρουσίασε πριν από λίγους μήνες η  Nelios.  Επί της ουσίας πρόκειται για μία ριζικά παραμετροποιημένη και εξατομικευμένη έκδοση του WordPress, προσαρμοσμένη για να καλύψει τις ανάγκες αποκλειστικά ξενοδοχειακών websites. Βασικοί άξονες της πλατφόρμας είναι η διατήρηση όλων των πλεονεκτημάτων του WordPress, κάλυψη θεμάτων ασφάλειας της πλατφόρμας σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό, προσαρμογή στην ξενοδοχειακή λογική, κεντρική διαχείριση των αναβαθμίσεων τόσο του ίδιου του πυρήνα του WordPress όσο και των plug-ins που χρησιμοποιούνται. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω διασφαλίζει την καλύτερη συνοχή αλλά και λειτουργικότητα των websites που βασίζονται σε αυτή. Χρησιμοποιεί κάποια από τα κορυφαία frameworks και plug-ins, όπως: Bootstrap,  Advanced Custom Fields Pro, WPML (για πολυγλωσσικότητα στις μεταφράσεις), Yoast SEO και WP Super Cache. 

Επιπλέον η ιστοσελίδα του The Υ μοιράζεται τα περισσότερα χαρακτηριστικά των ιστοσελίδων που σχεδιάζει και κατασκευάζει η ομάδα της Nelios, δηλαδή :

  • Είναι responsive και conversion optimized

  • Διαθέτει tailor made design

  • Χρησιμοποιεί light high- end technologies που εξασφαλίζουν ταχύτατη φόρτωση των σελίδων

   • Έχει SEO friendly website structure αλλά και content development 

Αν και με ελάχιστους μήνες στον αέρα, η νέα ιστοσελίδα του The Y Hotel  φαίνεται πως έχει επιτύχει ήδη το στόχο της αφού έχει ανεβάσει στο 16% τον μέσο χρόνο παραμονής του χρήστη σε αυτήν, ενώ ταυτόχρονα έχει μειωθεί κατά 10% το bounce rate. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο