Τα νέα των μελών μας

Nelios: H Nelios συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά στο Grow Greek Tourism Online της Google

undefined

 

Στο πλαίσιο του οράματός της για την ενίσχυση του ψηφιακού αποτυπώματος του Ελληνικού τουρισμού η ομάδα της Nelios συμμετέχει και πάλι ενεργά στην πρωτοβουλία της “Grow Greek Tourism Online” της Google, με παρουσία σε μία σειρά σεμιναρίων digital marketing.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα σε τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα καθώς και σε μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις και σε συνεργασία με τους σημαντικότερους φορείς της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας. Στόχος τους η ενημέρωση αλλά και η εκπαίδευση των επαγγελματιών τουρισμού σε ψηφιακά εργαλεία μάρκετινγκ. 

“Η φιλοσοφία της εταιρείας μας, στηρίζεται στο αξίωμα ότι το digitalmarketing είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχημένης στρατηγικής πωλήσεων των ξενοδοχείων. Ως εκ τούτου, η αδιάλειπτη συμμετοχή μας στο “Grow Greek Tourism Online” της Google, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά, καθώς πρόκειται για μία μοναδική ενέργεια κατάρτισης, η οποία  θέτει τις βάσεις για το παρόν και το μέλλον της ψηφιακής αναβάθμισης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος” σχολιάζει ο Δημήτρης Σερίφης, CEO της Nelios. 

Με ένα portfolio που αριθμεί περισσότερες από 300 συνεργασίες η Neliosείναι το πρώτο digital marketing agency στην Ελλάδα, το οποία μίλησε για τη σημασία του ψηφιακού marketing στην ενίσχυση των απευθείας κρατήσεων των ξενοδοχείων, κάτι το οποίο αποτελεί μέχρι και σήμερα τη βάση του οράματός της. Από τους πρώτους Google Premier Partners, δίνει σταθερά το “παρών” σε σεμινάρια και ομιλίες προτείνοντας λύσεις, αλλά και εκπαιδεύοντας τους επαγγελματίες του χώρου, αφού μέχρι σήμερα αριθμεί συμμετοχές σε περισσότερες από 200 επαγγελματικές εκδηλώσεις (συνέδρια, σεμινάρια, εκθέσεις, workshops κ.λπ) σε περισσότερες από 40 πόλεις με ομιλίες και παρουσιάσεις σε περισσότερα από 20.000 άτομα του χώρου. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο