Τα νέα των μελών μας

Nelios: H Nelios στρατηγικός συνεργάτης για το digital performance των καταλυμάτων της Macofin Hellas Assets

undefined

 

Την  δεκάχρονη τεχνογνωσία και τις πλήρως εξειδικευμένες στο ξενοδοχειακό ψηφιακό περιβάλλον υπηρεσίες της ομάδας της Nelios εμπιστεύεται πλέον και η Macofin Hellas. 

Πρόκειται για τον δυναμικά αναπτυσσόμενο όμιλο εταιρειών που δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων στη διαχείριση, ανάπτυξη και εκμετάλλευση ακινήτων. Ανάμεσά τους το συγκρότημα 20 διαμερισμάτων στον Καραβόμυλο Κεφαλονιάς και το  AGLLUXURY VILLAS στον Άγιο Λάζαρο Μυκόνου με 11 υπερπολυτελείς βίλες σε μια έκταση 300 στρεμμάτων στην τοποθεσία Ελιά. Τα παραπάνω αποτελούν ταυτόχρονα τα δύο πρώτα projects που σηματοδοτούν την έναρξη της συνεργασίας με τη Nelios, μία συνεργασία που αφορά όλο το φάσμα της digital παρουσίας και του performance των ξενοδοχείων του ομίλου με στόχο την ενδυνάμωση του digital αποτυπώματος  των ξενοδοχείων του. 

undefined

Το πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας περιλαμβάνει μελλοντικά και  άλλα καταλύματα όπως το Mistral στον Πειραιά το οποίο θα λειτουργήσει εντός  του 2020, καθώς και το  ιστορικό ξενοδοχείο ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ στη Κηφισιά. Στην κατοχή της εταιρείας βρίσκονται και άλλα ακίνητα σε προνομιακές περιοχές, με σκοπό την ανάπτυξη και λειτουργία διαφορετικής μορφής τουριστικών καταλυμάτων, που σύντομα θα ανακοινωθούν. 

Με τη συνεργασία αυτή, η Macofin Hellas στοχεύει στη μεγιστοποίηση του μεριδίου της στις online κρατήσεις, την κατασκευή αισθητικά και λειτουργικά άρτιων ιστοσελίδων αλλά και απόλυτα συντονισμένων με τις πλέον σύγχρονες επιταγές του digital marketing. “Εφαρμόζοντας την τεχνογνωσία μας στo μακροπρόθεσμο brandgrowth και στην βελτιστοποίηση της κερδοφορίας των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων μέσω της αύξησης των απευθείας κρατήσεών τους, αισιοδοξούμε ότι θα συνεισφέρουμε τα μέγιστα, ώστε τα καταλύματα της Macofin να αναδειχθούν πρωτοπόρα και ανταγωνιστικά τόσο στην Ελληνική όσο και στην Παγκόσμια Τουριστική Αγορά. Και με αυτή την δέσμευση τα καλωσορίζουμε στο χαρτοφυλάκιό μας», δηλώνει σχετικά ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Nelios, Δημήτρης Σερίφης. 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο