Τα νέα των μελών μας

Nelios: H Nelios παρούσα και στη φετινή Xenia

 undefined

Πάντα συνεπής στα πιο σημαντικά ραντεβού της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, η Nelios, συμμετέχει και φέτος στην έκθεση Xenia που πραγματοποιείται σε λίγες ημέρες στο Metropolitan Expo

Από το Σάββατο 24 έως και τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, η ομάδα της Nelios θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών της έκθεσης, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της εταιρείας, όπως 

       Conversion Optimised Websites

       Creative Hotel Web Design

       Digital Marketing Strategy and Planning

       Search Engines Marketing (SEO, PPC)

       Content Marketing (Social Media & Travel Blogging)

       Data Analytics & Online Sales Audit

       Corporate Identity 

καθώς και για να διερευνήσουν μαζί τους μεθόδους βελτιστοποίησης της online παρουσίας των ξενοδοχείων τους, αλλά και να προτείνουν τρόπους τόνωσης των online και απευθείας κρατήσεών τους. 

undefined

Παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις νέες δυνατότητες και ευκολίες που προσφέρουν όλα τα νέα προϊόντα της Nelios, αλλά και να παρακολουθήσουν χρήσιμες in stand ομιλίες με στρατηγικούς συνεργάτες της εταιρείας.

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 13:30 και στο χώρο της παράπλευρης εκδήλωσης της έκθεσης Digi Hotel, ο Δημήτρης Σερίφης, Ιδρυτής και Δ/νων Σύμβουλος της Nelios θα πραγματοποιήσει παρουσίαση με τίτλο “Mυστικά για περισσότερες απευθείας κρατήσεις”.

Σας περιμένουμε!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο