Τα νέα των μελών μας

Nelios: H Nelios νέος στρατηγικός συνεργάτης για το digital performance του Ομίλου Aldemar Resorts

 undefined

Ο Όμιλος Aldemar Resorts, μία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στην Ελλάδα, με δυναμικότητα 8 ξενοδοχείων και 5.500 κλινών, είναι η νέα ηχηρή είσοδος στο χαρτοφυλάκιο των συνεργατών της Nelios, το μοναδικό Digital Marketing Agency στην Ελλάδα, απόλυτα καθετοποιημένο στην παροχή υπηρεσιών διαδικτύου για ξενοδοχεία.

Η συνεργασία αυτή, εντάσσεται στο πλαίσιο της ανανέωσης της ήδη δυναμικής online παρουσίας του Ομίλου Aldemar Resorts, με έμφαση καταρχάς στην κατασκευή νέων ιστοσελίδων -όχι μόνο αισθητικά και λειτουργικά άρτιων, αλλά και απόλυτα συντονισμένων με τις πλέον σύγχρονες επιταγές του digital marketing. Αποστολή της ομάδας της Nelios είναι η ενίσχυση του ψηφιακού αποτυπώματος των ξενοδοχείων της αλυσίδας και κατ΄επέκταση η βελτίωση της ροής των online κρατήσεων τους.

undefined

“Οι καινοτόμες στρατηγικές που εφαρμόζει η ομάδα μας προκειμένου να επιτύχει πιο επικερδείς κατανομές κρατήσεων, αλλά και οι δημιουργικές ποιότητές της, προσαρμόζονται απόλυτα με το επαγγελματικό ήθος που επιδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια ο Όμιλος Aldemar, στην παροχή υψηλών υπηρεσιών φιλοξενίας. Εφαρμόζοντας την τεχνογνωσία μας στo μακροπρόθεσμο brandgrowth και στην βελτιστοποίηση της κερδοφορίας των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, αισιοδοξούμε ότι θα συνεισφέρουμε τα μέγιστα, ώστε ο Όμιλος Aldemar να εξακολουθήσει να είναι πρωτοπόρος και ανταγωνιστικός στην Παγκόσμια Τουριστική Αγορά των επόμενων ετών», δηλώνει σχετικά ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Nelios, Δημήτρης Σερίφης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Όμιλος Aldemar Resorts, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και πλέον δυναμικούς ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ελλάδα. Οι ξενοδοχειακές του μονάδες βρίσκονται σε στρατηγικής σημασίας προορισμούς σε Κρήτη, Ρόδο, Πελοπόννησο. Πρωτοπόρος στον τομέα του, ο Όμιλος επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και καινοτόμα προϊόντα, διατηρώντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο προσωπικό, τους πελάτες, τις τοπικές κοινωνίες αλλά και το φυσικό περιβάλλον.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο