Τα νέα των μελών μας

Nelios: Για 5η συνεχόμενη χρονιά η Nelios βραβεύεται για το σύνολο των υπηρεσιών της στα Greek Hospitality Awards 2022

undefined

 

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, η Nelios αποτελεί το μοναδικό agency που βραβεύεται καθολικά για το σύνολο των υπηρεσιών της, επιβεβαιώνοντας τη θέση του market leader στην παροχή υπηρεσιών digital marketing αποκλειστικά για ξενοδοχεία και προορισμούς στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση απονομής των φετινών Greek Hospitality Awards 2022, που διοργανώθηκε από την Ethos Media στις 21 Οκτωβρίου, η Nelios απέσπασε συνολικά 4 βραβεία στις ακόλουθες κατηγορίες:

1. GOLD: Best Hotel Digital Marketing Agency – Για 5η συνεχόμενη χρονιά
2. GOLD: Best Greek Hotel Website Developer – Για 4η συνεχόμενη χρονιά
3. GOLD: Best Greek Hotel WebSite – Electra Hotels & Resorts
4. SILVER: Best Digital Advertising and Performance Campaign – AKS Hotels

undefined

«Οι βραβεύσεις της Nelios σε ολόκληρο το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει, για 5η συνεχόμενη χρονιά, επιβραβεύει την απόφασή μας να επενδύουμε συστηματικά τόσο στην καινοτομία και τις τεχνολογικές λύσεις αιχμής, όσο στην τεχνογνωσία και περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού μας. Χωρίς τη συμβολή της καταπληκτικής ομάδας μας, καμία διάκριση δεν θα ήταν εφικτή!

Ο ελληνικός τουρισμός εξακολουθεί να παρουσιάζει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και όλοι εμείς δεσμευόμαστε να παραμείνουμε το ίδιο δραστήριοι για να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης πραγματικότητας που στηρίζεται στην τεχνολογία και εξελίσσεται ραγδαία μέσω αυτής» δηλώνει ο Δημήτρης Σερίφης, Nelios CEO.

Η Nelios, μετά από 14 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην τουριστική αγορά της χώρας μας, εξακολουθεί να διατηρεί πλούσιο εταιρικό portfolio με περισσότερα από 400 ξενοδοχεία, αφού ο ρυθμός ανάπτυξης ετήσιων συμβολαίων ξεπερνάει το 97%. Συγκριτικά με πέρυσι, παρουσιάζει αύξηση νέων πελατών κατά 20%, ενώ για το 2022 έχει πετύχει αύξηση κατά μέσο όρο 45% στον τζίρο των ξενοδοχειακών websites που προωθεί σε σύγκριση με το 2019.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο