Τα νέα των μελών μας

Nelios: Ένα νέο παρκάκι στο Γκάζι από τους Atenistas και τη Nelios!

undefined

Σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης προσπάθειας “Walk Athens! Signs”, Atenistas και Nelios, ένωσαν για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις τους για μια Αθήνα φιλικότερη στους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016, στη γωνία απέναντι απ’την Τεχνόπολη, στο Γκάζι, σ’ ένα χώρο που μέχρι πρότινος ήταν γεμάτος χαλάσματα και απορρίμματα, στήθηκε μία ανθρώπινη ασπίδα για τη δημιουργία ενός φιλόξενου πάρκου. 

Αρχικά, ο χώρος καθαρίστηκε από τα συντρίμμια της κατεδάφισης και τα διασκορπισμένα στο χώρο υαλοθραύσματα. Εν συνεχεία, αξιοποιώντας υλικά τα οποία ήταν παρατημένα στην ελληνική πρωτεύουσα, όπως σιδερένια βαρέλια και ξύλινες παλέτες, διαμορφώθηκε ένας ιδανικός για ξεκούραση χώρος σε μία περιοχή με αρκετά έντονους ρυθμούς. Η αισθητική παρέμβαση στο πάρκο δόθηκε μέσω της τεχνικής του cuprocking, όπου τα σφηνωμένα στον συρμάτινο φράχτη  ποτήρια παράγουν γραμμικά ψηφιδωτά. 

Σε συνέχεια της πρώτης κοινής δράσης που πραγματοποιήθηκε το 2015, έτσι και το 2016 οι Atenistas και η Nelios προσπαθούν με τις ενέργειες τους να διαμορφώσουν καλύτερες συνθήκες για τους Αθηναίους πολίτες και επισκέπτες. Οι Atenistas, μία ομάδα εθελοντών, που πραγματοποιούν επί 6 συναπτά έτη μικρές και μεγάλες δράσεις για μια φιλικότερη Αθήνα, επιμελήθηκαν της προσπάθειας έχοντας τη χορηγία της Nelios. 

undefined

“Είναι πραγματικά μοναδικό το συναίσθημα της προσφοράς στην πόλη που μας φιλοξενεί. Μέσα από τη δράση αυτή, θέλουμε πέραν από την βελτίωση του συγκεκριμένου χώρου επί της οδού Πειραιώς, να υπενθυμίσουμε σε όλους πως με μικρές παρεμβάσεις μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μεγάλες αλλαγές. Αλλαγές προς ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον, για όλους όσους έχουν τη τύχη να βρίσκονται στην πόλη μας” δήλωσε ο Δημήτρης Σερίφης, CEO της Nelios. 

H Nelios, ιδρύθηκε το 2008, έχοντας ως όραμα την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος μέσω της εξέλιξης των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Σήμερα, πολλά εγχώρια και διεθνή ξενοδοχειακά και τουριστικά brands, επιλέγουν τη Nelios για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της online στρατηγικής τους. Αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία αλλά και την εξειδικευμένη γνώση των στελεχών της στον τουριστικό κλάδο, η εταιρεία έχει καταφέρει να αποσπάσει μεγάλες διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο