Τα νέα των μελών μας

Nelios: Δυναμική και φέτος η συμμετοχή της Nelios στην έκθεση Xenia!

undefined

 

 

Η Nelios, πάντα συνεπής στα πιο σημαντικά ραντεβού της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας θα βρίσκεται και στη φετινή Xenia, Metropolitan Expo, Hall 3 Stand C37). 

Από το Σάββατο 23 έως και τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, η ομάδα της Nelios θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών της έκθεσης, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της εταιρείας, όπως 

       Conversion Optimised Websites

       Creative Hotel Web Design

       Digital Marketing Strategy and Planning

       Search Engines Marketing (SEO, PPC)

       Content Marketing (Social Media & Travel Blogging)

       Data Analytics & Online Sales Audit

       Corporate Identity 

καθώς και για να διερευνήσουν μαζί τους μεθόδους βελτιστοποίησης της online παρουσίας των ξενοδοχείων τους, αλλά και να προτείνουν τρόπους τόνωσης των online και απευθείας κρατήσεών τους. 

Η Nelios, παράλληλα, δίνει ηχηρό παρών και στην παράπλευρη εκδήλωση της έκθεσης  «Xenia Digi Hotel» συμμετέχοντας με τον CEO της εταιρείας Δημήτρη Σερίφη, στο πάνελ ανοιχτής συζήτησης “Δημιουργώντας ζήτηση online για προσέλκυση μεμονωμένων κρατήσεων”, το Σάββατο 23/11, 14:00 – 15:30. 

Σας περιμένουμε!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο