Τα νέα των μελών μας

Nelios: Δυναμική επέκταση της Nelios στο εξωτερικό!

 undefined

Με δύο νέες ηχηρές συνεργασίες σε  Ισπανία και Κύπρο εμπλουτίζει η Nelios το χαρτοφυλάκιο των συνεργασιών της. 

Κατέχοντας ηγετική θέση στην αγορά του digital marketing αποκλειστικά για ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις και με ένα portfolio που αριθμεί περισσότερες από 300 συνεργασίες, η Nelios επεκτείνει το portfolio της στο εξωτερικό με δύο νέες δυνατές προσθήκες. Πρόκειται για το υπό κατασκευή 5άστερο Royal River στα Κανάρια Νησιά -συγκεκριμένα στην Τενερίφη- καθώς και τον όμιλο Constantinou Bros Hotels στην Κύπρο.

undefined

Η ανάληψη της κατασκευής της custom made ιστοσελίδας του ξενοδοχείου Royal River, sister property του πολυτελούς Royal Garden Villas στην Τενερίφη, έρχεται να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο τις διεθνών προδιαγραφών υπηρεσίες που προσφέρει η Nelios στον τομέα του hotel digital marketing. “Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει στα δέκα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας μας, σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες αιχμής που υιοθετούμε, μας καθιστά ικανούς να ανταποκριθούμε στο έπακρο σε μια τόσο απαιτητική και προηγμένη τουριστικά αγορά, όπως αυτή της Ισπανίας” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σερίφης, CEO της  Nelios.      

undefined

Αντίστοιχα, η συνεργασία της εταιρείας με έναν από τους σημαντικότερους ξενοδοχειακούς ομίλους της Κύπρου, τα Constantinou Bros Hotels, φιλοδοξεί την ενίσχυση της digital απόδοσης των ξενοδοχείων του group, με αιχμή του δόρατος την υλοποίηση πέντε νέων custom made websites που αφορούν τόσο την νέα ιστοσελίδα του ομίλου όσο και αυτές των ξενοδοχείων του Athena Beach Hotel, Pioneer Beach Hotel, Athena Royal Beach Hotel και Asimina Suites Hotel.

Με διεθνείς διακρίσεις ο όμιλος Constantinou Bros Hotels κατέχει ηγετική θέση στην τουριστική βιομηχανία της Κύπρου, με τέσσερα Adult Focused Hotels και ένα Family στην Πάφο, προσφέροντας εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών στο διεθνές πελατολόγιό τους.

Η ομάδα της Nelios καλωσορίζει το Royal River και τον όμιλο Constantinou Bros Hotels  στο δίκτυο των συνεργατών της, με τη βεβαιότητα ότι αυτά θα αποτελέσουν τα επόμενα success stories της εταιρείας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο