Τα νέα των μελών μας

Nelios Com: Η Nelios στη World Travel Market 2016

undefined

 

Με στόχο τη διάθεση της τεχνογνωσίας και των υπηρεσιών της εκτός Ελλάδας, η εταιρεία Nelios θα βρίσκεται στη World Travel Market, 7 – 9 Νοεμβρίου 2016, στον εκθεσιακό χώρο ExCeL  στο Λονδίνο. Πρόκειται για την πρώτη παρουσία της εταιρείας σε μία τόσο σημαντική διεθνή έκθεση, την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο χιλιάδες επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου από ολόκληρο τον πλανήτη. Η ενέργεια αυτή έρχεται σε συνέχεια της ζήτησης και των ήδη υπάρχοντων συνεργασιών της Nelios με ξενοδοχεία στο εξωτερικό. 

Με κεντρικό μήνυμα το “Grow Your Direct Bookings. Grow Your Hotel”, η ελληνική εταιρεία θα επιδιώξει μέσω της ανάδειξης των υπηρεσιών της, να ενθαρρύνει τους ξενοδόχους να κάνουν το επόμενο βήμα στην online παρουσία τους. Η Nelios, θα βρίσκεται στην ενότητα “Travel Tech Show” στο Stand TT588, δίπλα ακριβώς από το κεντρικό stage των ομιλιών που θα πραγματοποιηθούν εκείνες τις ημέρες στο πλαίσιο της παγκόσμιας αυτής έκθεσης.

 “Παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας. Επιθυμούσαμε, ξεκινώντας το εγχείρημα που λέγεται Nelios πριν από 8 χρόνια, να κάνουμε την εταιρεία γνωστή σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, λοιπόν, και διαθέτοντας πλέον μια ισχυρή βάση, ξεκινάμε να χτίζουμε προς την κατεύθυνση της διάδοσης του brand μας στο εξωτερικό και της διεύρυνσης των συνεργασιών μας σε χώρες εκτός Ελλάδος”, δήλωσε ο Δημήτρης Σερίφης, CEO της Nelios. 

undefined

Οι επισκέπτες της έκθεσης, οι οποίοι θα ήθελαν να συζητήσουν και να ενημερωθούν από κοντά για τις λύσεις που μπορεί να προσφέρει η Nelios στην online παρουσία ενός ξενοδοχείου, μπορούν να προγραμματίσουν συνάντηση με τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας είτε μέσω της ιστοσελίδας της Nelios εδώ: http://www.nelios.com/en/wtm2016-849.htm είτε μέσω του website της έκθεσης: http://www.wtmlondon.com/en/Exhibitors/2343186/Nelios-Hotel-Digital-Marketing-Experts.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο