Τα νέα των μελών μας

Nelios: Αstarti Hidden Retreats, ένα ακόμη signature κατάλυμα στο χαρτοφυλάκιο των συνεργατών της Nelios

undefined

 

Την ανάγκη για στρατηγικές ολιστικού digital marketing αντιλαμβάνονται πλέον και τα ξενοδοχεία σε εναλλακτικούς προορισμούς, στο δρόμο της αύξησης των online κρατήσεών τους. Απόδειξη το Astarti Hidden Retreats, στα Κύθηρα, η νέα προσθήκη στο πελατολόγιο της Nelios.   

Η βελτίωση της κατανομής των κρατήσεων, μέσω των online καναλιών και ειδικότερα η αύξηση των απευθείας πωλήσεων, φαίνεται πως αποτελεί πλέον βασικό στόχο  και για τα ξενοδοχεία που βρίσκονται εκτός της γραμμής των δημοφιλών (κυρίως κυκλαδίτικων) ελληνικών προορισμών.

Η ελληνική ξενοδοχειακή επιχειρηματικότητα δείχνει πως έχει ωριμάσει, αφού πλέον εκτός από τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες φιλοξενίας, το σχεδιασμό και την παροχή αυθεντικών εμπειριών διαμονής, έχει αντιληφθεί πλήρως τη δύναμη που έρχεται από το διαδίκτυο, τις μεμονωμένες κρατήσεις και φυσικά το digital marketing, που αποτελεί αναγκαία και ικανή συνθήκη για να επιτευχθούν τα παραπάνω.  

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της εξέλιξης αποτελεί το κατάλυμα Astarti Hidden Retreats στα Κύθηρα, μέσω και του οποίου η Nelios φιλοδοξεί να αποδείξει και πάλι ότι  η κάθετη αύξηση της κερδοφορίας ενός ξενοδοχείου βασίζεται σε ένα μεγάλο ποσοστό στο 360° digital marketing και στην στοχευμένη  εφαρμογή των ενεργειών αυτού, οι οποίες συνοψίζονται στα ακόλουθα:

○  Στον καθορισμό των USPs (Unique Selling Points) του ξενοδοχείου

○  Στην ανάπτυξη στρατηγικής περιεχομένου (content strategy), που αξιοποιεί στο έπακρο τα παραπάνω USPs, μέσω του οποίου θα ενισχύσει και θα τροφοδοτήσει το SEO, τις Google Adwords καμπάνιες, τα Social Media του ξενοδοχείου αλλά και διεθνή Travel Blogs, με τα οποία έχει σταθερή συνεργασία η Nelios

○  Στην αξιοποίηση του emailing list των πραγματικών επισκεπτών των ξενοδοχείων

○  Στον απόλυτο συντονισμό των digital marketing ενεργειών με το τμήμα πωλήσεων του ξενοδοχείου 

Η ομάδα της Nelios καλωσορίζει το Astarti Hidden Retreats στο δίκτυο των συνεργατών της με την πεποίθηση ότι το νέο success story της εταιρείας έχει αρχίσει ήδη να γράφεται! 

undefined

Λίγα Λόγια για το Astarti Hidden Retreats

Mια ελιά, στην οποία ο πατέρας της έπαιζε κρυφτό όταν ήταν μικρός, ήταν το επίκεντρο της έμπνευσης της ιδιοκτήτριας για τη δημιουργία ενός βιοκλιματικού – θεματικού καταλύματος. Το Astarti Hidden Retreats, το οποίο ολοκληρώθηκε το 2016,  είναι στην πραγματικότητα ένα σύμπλεγμα 5 κατοικιών ιδιαίτερου ύφους και αρχιτεκτονικής. Η πέτρα της περιοχής, τα στοιχεία του περιβάλλοντος χώρου, και -φυσικά- η ελιά πρωταγωνιστούν σε αυτό το σκηνικό που θυμίζει μια εκλεπτυσμένη γειτονιά των ντόπιων των περασμένων αιώνων.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο