Τα νέα των μελών μας

Nelios: 5/5 βραβεία για τη Nelios στα Greek Hospitality Awards!

undefined

 

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε για τη Nelios ο εορτασμός των 10 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας, αφού απέσπασε 5 συνολικά βραβεία στην τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards, την περασμένη Παρασκευή.

Σε μια διεθνών προδιαγραφών τελετή που διοργάνωσε η Ethos Media και τα Greek Hospitality Awards, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στο Καβούρι και παρουσία όλων των πρωταγωνιστών του ελληνικού τουρισμού, η Νelios διακρίθηκε με 3 χρυσά και 2 αργυρά βραβεία, ενώ αναδείχθηκε ως η καλύτερη εταιρεία Hotel Digital Marketing στην Ελλάδα.

undefined

Οι διακρίσεις της εταιρείας αναλυτικά:

● Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Hotel Digital Marketing
● Χρυσό Βραβείο για την κατασκευή του website του ξενοδοχείου Miraggio Thermal Spa, στην κατηγορία Best Greek Hotel Website
● Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Digital Advertising & Performance Campaign των ξενοδοχείων του ομίλου AKS Hotels
● Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία Marketing & Social Media Provider
● Αργυρό Βραβείο για την κατασκευή του website του ξενοδοχείου Herodion Hotel

undefined

Αναφερόμενος στις παραπάνω επιτυχίες, ο CEO της Nelios, Δημήτρης Σερίφης, δεν παρέλειψε στον νικητήριο λόγο του να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του προς την ομάδα της Nelios, ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε σχετικά: “Η ποικιλότητα των βραβείων που αποσπάσαμε στη διοργάνωση αυτή, επιβεβαιώνει την ουσιαστική συνεισφορά της Νelios σε όλο το φάσμα της διαδικτυακής αναβάθμισης του ελληνικού τουρισμού. Παράλληλα, μας εδραιώνει ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες που συμβάλουν την αύξηση της κερδοφορίας των ελληνικών ξενοδοχείων μέσα από στρατηγικές digital marketing. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συνεργάτες μας που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζουμε, με το ίδιο πάθος και το ίδιο αίσθημα ευθύνης”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο