Τα νέα των μελών μας

Nelios: 4 Χρυσές διακρίσεις για τη Nelios στα Greek Hospitality Awards 2021

 

undefined

 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, η Nelios βραβεύτηκε με Gold Award ως Best Hotel Digital Marketing Agency, κατά την τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards 2021 που διοργανώθηκε από την Ethos Media στις 15 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, η Nelios απέσπασε 3 ακόμη  χρυσά βραβεία, στις ακόλουθες κατηγορίες:

  1. Best Greek Hotel Website Developer
  2. Best Greek Hotel WebSite: αφορά στον σχεδιασμό και την κατασκευή website που υλοποίησε η Nelios για τον όμιλο Nimbus, που περιλαμβάνει δύο boutique ξενοδοχεία υψηλής αισθητικής, στη Μύκονο και τη Σαντορίνη
  3. Best Digital Advertising and Performance Campaign: αφορά στην επιτυχημένη στρατηγική digital marketing που υλοποίησε η Nelios για το ατμοσφαιρικό Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο 

«Ευχαριστούμε θερμά! Αυτές οι βραβεύσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλει η καταπληκτική ομάδα μας. Παράλληλα όμως, αποτελούν και δέσμευσή μας για συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη νέων τεχνολογικών λύσεων που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τον ελληνικό τουρισμό» δηλώνει ο Δημήτρης Σερίφης, Nelios CEO.

undefined

Η Nelios, μετά από 13 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην τουριστική αγορά της χώρας μας, συνεχίζει να κατέχει σταθερά τη θέση του market leader στην παροχή υπηρεσιών digital marketing αποκλειστικά για ξενοδοχεία και προορισμούς.

Η μακρόχρονη εμπειρία της Nelios, το πλούσιο εταιρικό portfolio με περισσότερα από 400 ξενοδοχεία, ο ρυθμός ανάπτυξης ετήσιων συμβολαίων 96%, οι κινήσεις εξωστρέφειας που περιλαμβάνουν συμμετοχή των στελεχών της σε περισσότερα από 250 συνέδρια και workshops που αφορούν στον ηλεκτρονικό τουρισμό, αλλά και τα επιτυχημένα case studies πελατών της, επισφραγίζονται από πλήθος διακρίσεων, αφού τα τελευταία 4 χρόνια η εταιρία έχει λάβει περισσότερες από 25 βραβεύσεις για τις υπηρεσίες που προσφέρει και τα αποτελέσματα που είναι σε θέση να επιδεικνύει υπερήφανα για τους συνεργάτες της! 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο