Τα νέα των μελών μας

Nelios: 3 βραβεία για τη Nelios στα φετινά Tourism Awards

undefined

Σε μια διεθνών προδιαγραφών τελετή που διοργάνωσαν το Hotel & Restaurant και η Boussias Communications στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και παρουσία των πρωταγωνιστών του ελληνικού τουρισμού, η Nelios απέσπασε 3 silver βραβεία στις κατηγορίες Digital Tourism και Strategy & Innovation.

Οι διακρίσεις της εταιρείας αναλυτικά ανά κατηγορία:

  • SEO Strategy για τον όμιλο Manessis Travel.
  • Online Strategy για τον όμιλο Andronis Exclusive.
  • Καινοτόμο Concept για την υπηρεσία Media Hub. 

Στην 6η τους διοργάνωση τα Tourism Awards αποτελούν πλέον σημαντικό θεσμό επιβράβευσης της ελληνικής βιομηχανίας Φιλοξενίας. Η Nelios ξεχώρισε και φέτος ανάμεσα από δεκάδες υποψηφιότητες στην κατηγορία του digital marketing, συγκεντρώνοντας υψηλές βαθμολογίες αξιολόγησης από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής. Το παραπάνω επιβεβαιώνει τη θέση της Nelios ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες που συμβάλλουν στην αύξηση της κερδοφορίας των ελληνικών ξενοδοχείων μέσα από ολιστικές στρατηγικές digital marketing. 

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο