Τα νέα των μελών μας

Nelios: Η Nelios πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work!

Με όραμα την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού μέσω της καινοτομίας και των τεχνολογικών λύσεων αιχμής, αλλά με επίκεντρο πάντα τον ανθρώπινο παράγοντα, η Nelios πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work!

Η συστηματική επένδυση στους ανθρώπους της και η δημιουργία ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος που στηρίζεται στη βάση των ισχυρών δεσμών μεταξύ των μελών της ομάδας, αλλά και του αισθήματος εμπιστοσύνης, αποτελούν βασικές προτεραιότητες για τη Nelios.

Πρόσφατα, η ομάδα της Nelios κλήθηκε να αξιολογήσει ανώνυμα την εταιρία για την κουλτούρα και το εργασιακό της περιβάλλον, τον σεβασμό προς όλους τους εργαζομένους, τον βαθμό αξιοπιστίας της διοίκησης, το αίσθημα δικαιοσύνης και υπερηφάνειας της για την εταιρία, μέσα από το ερωτηματολόγιο του οργανισμού Great Place to Work® Hellas, αναδεικνύοντας την ως Great Place to Work με συνολικό ποσοστό ικανοποίησης 90%!

Ο Δημήτρης Σερίφης, CEO της Nelios, με αφορμή την πιστοποίηση, δήλωσε σχετικά:

“Ένα θερμό ευχαριστώ στην καταπληκτική ομάδα μας για αυτή την τόσο σημαντική αναγνώριση που μας γεμίζει με ικανοποίηση, χαρά και αισιοδοξία, ενώ επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη στρατηγική επιλογή μας να υποστηρίζουμε έμπρακτα όλα τα μέλη της, μέσα σε ένα κλίμα που ευνοεί την ατομική ελευθερία, τη συνεργασία και την αλληλοϋποστήριξη. Η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και η συστηματική καλλιέργεια ισχυρών δεσμών μεταξύ των εργαζομένων μας, ενισχύουν καταρχήν την ομαδικότητα που είναι βασικό συστατικό για την περαιτέρω ανάπτυξη της Nelios. Επιπλέον, η διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών που επιτρέπουν στον καθένα ξεχωριστά να απολαμβάνει πραγματικά αυτό που κάνει, έχει ως αποτέλεσμα την προσωπική & επαγγελματική εξέλιξη όλων, στοιχείο που παραμένει σταθερός στόχος μας.”

Η διοίκηση της Nelios δεσμεύεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις δράσεις της προς αυτή την κατεύθυνση, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, αφού βασική της πεποίθηση είναι πως οι άνθρωποι κάνουν πάντα τη διαφορά και μόνο αυτοί μπορούν να λειτουργήσουν ως πολύτιμοι συνοδοιπόροι στη μελλοντική πορεία & εξέλιξη της εταιρίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο