Τα νέα των μελών μας

Navigator Travel: Βράβευση στα Τourism Awards 2023!

 

Με μια λαμπερή τελετή και προσέλευση που ξεπέρασε τα 500 άτομα γιορτάστηκαν χθες βράδυ στο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Αθήνα κάποιες από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες στον ελληνικό τουρισμό. Στη δέκατή τους διοργάνωση, τα πρώτα και μεγαλύτερα βραβεία του κλάδου συνεχίζουν σταθερά να επιβραβεύουν τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους.

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel βραβεύτηκε με τρία Awards: Gold Award  – για τη Celebrity Cruises στην κατηγορία LGBTQ + Cruise Vacations LGBT travel, Silver Award – για το Icon of the Seas της Royal Caribbean στην κατηγορία Family travel και Bronze Award – για το εστιατόριο Le VoyageSM στο Celebrity Beyond στην κατηγορία Restaurant concept.

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services, από την ίδρυσή του το 1962, αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο οργανισμό στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας. Στο online cruiseshop, www.navigator.gr, μπορεί ο χρήστης να εντοπίσει περισσότερες από 6.000 κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο.

Με επικεφαλής τον κ. Ανδρέα Στυλιανόπουλο, το Navigator είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Βουλγαρία των εταιριών: Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Cruises, αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Κύπρο των εταιριών: Celebrity Cruises και Azamara Cruises, καθώς και επιλεγμένος συνεργάτης της Royal Caribbean International. Επίσης, στην Ελλάδα είναι και στρατηγικός συνεργάτης των εταιριών: Oceania Cruises, Silversea Cruises, Explora Journeys, Paul Gauguin, Ponant, Lueftner Cruises, A-Rosa Cruises, Cruceros Australis, Oceanwide Expeditions, Sea Cloud Cruises, SeaDream Yacht Club, Variety Cruises, Viking Cruises, Virgin Voyages.

Αντίστοιχα στον κλάδο του εισερχόμενου τουρισμού, ο Navigator χάρη στην υψηλή του τεχνογνωσία, αξιοπιστία, καινοτομία και ποιοτική συνέπεια, έχει αποκτήσει διεθνή φήμη για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχει στους επισκέπτες της Ελλάδας. Στις υπηρεσίες του περιλαμβάνονται: εξυπηρέτηση VIP, διοργάνωση συνεδρίων, incentives, προγραμμάτων ειδικών ενδιαφερόντων και επίγεια τουριστική εξυπηρέτηση κρουαζιερόπλοιων με εκδρομικά προγράμματα στους κυριότερους προορισμούς της Ελλάδος.

Για την ποιότητα των εκδρομικών υπηρεσιών του έχει προσελκύσει ως πελάτες τις κορυφαίες εταιρείες κρουαζιέρας παγκοσμίως.

Είναι μέλος των IATA, SETE, HATTA CLIA και του AmCham GR.

Ο θεσμός των Tourism Awards έχει σκοπό την ανάδειξη Ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure και διακρίνονται για την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών και την προσφορά υψηλής αξίας υπηρεσιών. Οι υποψηφιότητες αξιολογούνται από ανεξάρτητη επιτροπή στην οποία συμμετέχουν πανεπιστημιακοί, εμπειρογνώμονες και εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο των τουριστικών υπηρεσιών, της εστίασης και της φιλοξενίας.

Navigator Travel: 61 χρόνια στον τομέα της Κρουαζιέρας

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο