Τα νέα των μελών μας

Navigator Travel & Tourist Services: Βράβευση του ταξιδιωτικού οργανισμού Navigator Travel & Tourist Services για τις καινοτόμες υπηρεσίες του!

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services, ο πλέον εξειδικευμένος οργανισμός στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας αλλά και του εισερχόμενου τουρισμού, απέσπασε το Αργυρό Βραβείο στα Tourism Awards 2014, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Απριλίου στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace.

Πιο αναλυτικά, ο Navigator απέσπασε το Αργυρό Βραβείο στην ενότητα «Cross-channel Integration» της κατηγορίας «Τεχνολογία» για τον πλήρη επανασχεδιασμό και τη διαλειτουργικότητα της ιστοσελίδας του και την ενσωμάτωση σε αυτή εργαλείων και καινοτομιών που την κατέστησαν το πληρέστερο ίσως portal  δημιουργίας ταξιδιωτικής εμπειρίας στην Ελλάδα!

Μέσα από τη νέα του ιστοσελίδα, οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να αναζητήσουν την ιδανική για αυτούς κρουαζιέρα σε όποιο σημείο του πλανήτη επιθυμούν, αφού μπορούν σε πραγματικό χρόνο, να ενημερωθούν αναλυτικά για κάθε δρομολόγιο, κάθε πλοίου, σε σχεδόν κάθε μια από τις εταιρείες κρουαζιέρας,  για τις τελικές χρεώσεις και να προχωρήσουν στην αγορά της εμπειρίας που οι ίδιοι έχουν ονειρευτεί!

Μέσα, τόσο από τη νέα του ιστοσελίδα, όσο και από το υψηλά καταρτισμένο προσωπικό του, ο Navigator επικεντρώνεται στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και στην προσφορά πληθώρας επιλογών ώστε κάθε φορά να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες ή προσδοκίες κάθε πελάτη.

Ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ταξιδιωτικού οργανισμού Navigator Travel and Tourist Services που παρέλαβε το βραβείο δήλωσε σχετικά: «Σε μια εποχή που μέλημα σχεδόν κάθε φορέα στον ευρύτερο κλάδο του τουρισμού ήταν η διατήρηση της βιωσιμότητάς του, εμείς προχωρήσαμε σε μια εξαιρετικά σημαντική τεχνολογική επένδυση με γνώμονα την απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη. Και σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όχι μόνο γιατί καταφέραμε να υπερέχουμε στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά γιατί αποσπάσαμε μια τόσο σημαντική διάκριση. Μια διάκριση που μας δίνει δυνάμεις για ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις.» 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο