Τα νέα των μελών μας

Navigator Travel & Tourist Services: Πιστοποίηση συστήματος διαχείρισης ποιότητας του ταξιδιωτικού οργανισμού Navigator Travel & Tourist Services Ltd. σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2008

 

 

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services Ltd., με μακρά ιστορία στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στην κρουαζιέρα και τον εξειδικευμένο τουρισμό της Ελλάδος, έλαβε την 9η Μαΐου του 2014 πιστοποιητικό ISO 9001:2008 για την Διαχείριση της Ποιότητας, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο. Συγκεκριμένα, η πιστοποίηση αυτή αφορά ένα πλήρες πεδίο εφαρμογής που περιλαμβάνει πωλήσεις κρουαζιερών και αεροπορικών εισιτηρίων, διεθνείς κρατήσεις ξενοδοχείων, διαχείριση προγραμμάτων εισερχόμενου τουρισμού, υπηρεσίες περιήγησης και εκδρομών, καθώς και προσφορά τουριστικών υπηρεσιών και διακίνησης επιβατών εταιρειών κρουαζιέρας.

Οι διεργασίες του Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας επιθεωρήθηκαν από την TUV HELLAS, που έκρινε ότι πληρούνται όλες οι απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου. Η TUV HELLAS είναι θυγατρική εταιρεία του Γερμανικού Οργανισμού TUV NORD Group και χορηγεί πιστοποιητικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Γερμανικού και του Ελληνικού Συμβουλίου Διαπίστευσης.

Από την ίδρυση του το 1962, η διασφάλιση της ποιότητας και η ικανοποίηση των πελατών βρίσκονται στο επίκεντρο των προσπαθειών του Navigator Travel & Tourist Services Ltd. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του οργανισμού κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος δήλωσε σχετικά: «Η πιστοποίηση ISO 9001:2008, του Navigator Travel & Tourist Services Ltd., για τη Διαχείριση της Ποιότητας με το διεθνές πρότυπο αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την αποφασιστικότητά μας στο να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που οι βασικοί μας στόχοι, δηλαδή η ποιοτική συνέπεια και η ικανοποίηση των πελατών μας, αναγνωρίζονται και μέσα από μια ενδελεχή διαδικασία διεθνούς πιστοποίησης. Δεσμευόμαστε για την αδιάλειπτη συνέχεια των προσπαθειών μας προς αυτή την κατεύθυνση».

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο