Τα νέα των μελών μας

Navigator Travel & Tourist Services: Νικητές και στην online πλοήγηση

Με το βραβείο του καλύτερου site τιμήθηκε η ιστοσελίδα της Navigator Travel and Tourist Services. Στα βραβεία που απονεμήθηκαν για τα καλύτερα έντυπα και sites των Τουριστικών Γραφείων μελών του HATTA, στις 19 Νοεμβρίου 2010 στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 2010», η Navigator Travel and Tourist Services διακρίθηκε για τις καινοτομίες που έχουν εφαρμοστεί στην ιστοσελίδα www.navigator.gr τον τελευταίο χρόνο.

O εκσυγχρονισμός της ιστοσελίδας της Navigator Travel and Tourist Services δημιούργησε τις προϋποθέσεις για ένα site φιλικό προς το χρήστη, εμπλουτισμένο με όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες αλλά και όλες τις προσφορές του ταξιδιωτικού οργανισμού. Μέσα από μία ευχάριστη και λειτουργικότατη πλοήγηση οι επισκέπτες του www.navigator.gr έχουν τη δυνατότητα να κάνουν online κράτηση εισιτηρίων για οποιοδήποτε κρουαζιερόπλοιο και προορισμό εύκολα και γρήγορα. 

Το βραβείο δίνει στην εταιρεία το έναυσμα για περαιτέρω online καινοτομίες και εφαρμογές που θα διατηρήσουν και θα αναβαθμίσουν το ήδη υψηλό επίπεδο online εξυπηρέτησης και παροχών.

 
Λεζάντα Φωτογραφίας: Το βραβείο παρέλαβε από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ) Δρ. Ανδρέα Ανδρεάδη, η Κα. Ελένη Τρέσσου, Sales Executive-Cruise Department, για το Navigator Travel & Tourist Services.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο