Τα νέα των μελών μας

Navigator Travel & Tourist Services Ltd: Βράβευση του κ. Αναστάσιου Στυλιανόπουλου από την Royal Caribbean Cruises

Την ύψιστη τιμητική διάκριση για τη «Μακροχρόνια Δέσμευση στην Ανάπτυξη και Προώθηση της Κρουαζιέρας», απένειμε η  Royal Caribbean Cruises στον κ. Αναστάσιο Στυλιανόπουλο, σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια των εγκαινίων του Oasis of the Seas, του μεγαλύτερου και πιο πρωτοποριακού κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ταξιδιωτικού Οργανισμού Navigator Travel and Tourist Services. 

 “Η συγκεκριμένη διάκριση ανήκει δικαιωματικά στον κ. Αναστάσιο Στυλιανόπουλο, καθώς η συνεισφορά του στην ανάπτυξη και προώθηση της κρουαζιέρας παρέμεινε το ίδιο ουσιαστική και παραγωγική από την ίδρυση του ταξιδιωτικού οργανισμού Navigator Travel & Tourist Services το 1962 έως και σήμερα, 47 χρόνια μετά. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την στρατηγική συνεργασία μας με τον Navigator Travel & Tourist Services και εξίσου πεπεισμένοι πως από κοινού θα συμβάλουμε καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της στην περιοχή” δήλωσε ο κ. Adam Goldstein, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Royal Caribbean International.

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Navigator Travel & Tourist Services, κ. Αναστάσιος Στυλιανόπουλος δήλωσε σχετικά: “Η διάκρισή μας από την Royal Caribbean Cruises αποτελεί την ύψιστη αναγνώριση της συμβολής μας στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά την Royal Caribbean Cruises και να διαβεβαιώσω πως θα συνεχίσουμε το έργο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να καταστεί η αγορά κρουαζιέρας μια από τις ισχυρότερες στην περιοχή της Μεσογείου.”

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services είναι ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα με περισσότερα από 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελληνική αγορά. Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1962 και καλύπτει κάθε μορφή τουριστικών αναγκών, από κρατήσεις ξενοδοχείων και επίγεια εξυπηρέτηση, από μεταφορές έως οργανωμένες περιηγήσεις, και από πώληση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων έως την παροχή και προώθηση ολοκληρωμένων πακέτων κρουαζιέρων πολυτελείας καθώς αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο (GSA) σε Ελλάδα και Κύπρο των εταιριών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Cruises, θυγατρικών της Royal Caribbean Cruises.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο