Τα νέα των μελών μας

Navigator Travel & Tourist Services LTD: Τρίτο πλοίο κατηγορίας Oasis από την Royal Caribbean Cruises

                                 

H Royal Caribbean Cruises Ltd. (NYSE, OSE: RCL) ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει συνάψει σύμβαση με την STX Γαλλίας για την κατασκευή ενός ακόμα πλοίου, το τρίτο για την κατηγορία Oasis που αναμένετε να παραδοθεί στα μέσα του 2016. Αυτή η παραγγελία, συμβαδίζει με το σχέδιο που ανακοίνωσε η εταιρεία τον Οκτώβριο για την κατασκευή ενός αδελφού πλοίου για τα πολύ επιτυχημένα κρουαζιερόπλοια Oasis of the Seas και Allure of the Seas.

“Το Oasis of the Seas και το Allure of the Seas έχουν μετατρέψει ουσιαστικά την εμπειρία της κρουαζιέρας για τους επισκέπτες μας », δήλωσε ο κ. Richard D. Fain, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean Cruises Ltd.

“Τα συγκεκριμένα πλοία λαμβάνουν συνεχώς εξαιρετικές αξιολογήσεις από τους επισκέπτες μας και συνεχίζουν να παράγουν άριστα οικονομικά αποτελέσματα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε ένα αδελφό πλοίο σε αυτή την εξαιρετική κατηγορία κρουαζιεροπλοίων σε μια συναρπαστική τιμή. Η επιστροφή στη Γαλλία για αυτό το γεγονός μας προσθέτει ευχαρίστηση.”

“Η STX Γαλλίας είναι περήφανη που συνεργάζεται με την Royal Caribbean Cruises και πάλι, για να συνεχίσει την από δεκαετίες-μακρά σχέση μας με την οικοδόμηση της τρίτης κατηγορίας πλοίου Oasis, “δήλωσε ο Laurent Castaing, διευθύνων σύμβουλος της STX France. “Η εταιρεία Royal Caribbean ήταν πάντα ένα σημαντικό μέρος της επιτυχίας των ναυπηγείων μας, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε αυτό το εξαιρετικά καινοτόμο και εντυπωσιακό πλοίο στον κατάλογο των σκαφών που έχουμε χτίσει μαζί.

Τα κρουαζιερόπλοια Oasis of the Seas και Allure of the Seas είναι τα μεγαλύτερα και πλέον καινοτόμα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο.

Αρχιτεκτονικά θαύματα της θάλασσας, που εκτείνονται σε 16 καταστρώματα, 225.282 τόνων, που μεταφέρουν 5.400 επισκέπτες σε δίκλινες καμπίνες, συνολικής χωρητικότητας 2.700 καμπινών. Τα πλοία αυτά πλέουν σε εβδομαδιαία βάση από το λιμάνι του Port Everglades στο Fort Lauderdale της Φλόριντα.

Τα κρουαζιερόπλοια Oasis of the Seas και Allure of the Seas που έκαναν το ντεμπούτο τους τον Νοέμβριο του 2009 και τον Νοέμβριο του 2010 αντίστοιχα, εισήγαγαν μια σειρά από μοναδικές «πρωτιές» της βιομηχανίας και θαύματα μηχανικής συμπεριλαμβανομένης της έννοιας γειτονιά -επτά θεματικές περιοχές, που παρέχουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν εμπειρίες με βάση το προσωπικό τους ύφος, την προτίμηση ή τη διάθεση. Μέσα σε αυτές τις επτά γειτονιές – Central Park, Boardwalk, το Royal Promenade, την ζώνη Pool and Sports, το Vitality at Sea Spa and Fitness Center, την περιοχή διασκέδασης (Entertainment Place) και την νεανική ζώνη( Youth Zone) – με μοναδικά στοιχεία, όπως το πρώτο πάρκο στη θάλασσα, ένα τολμηρό zip line, όπου διασχίζεις διαγώνια εννέα καταστρώματα πάνω από ένα υπαίθριο αίθριο, ένα πρωτότυπο χειροποίητο καρουζέλ, 28 πολυεπίπεδες μοντέρνες σουίτες loft με παράθυρα που ξεκινούν από το πάτωμα και φθάνουν μέχρι την οροφή, – ένα υδάτινο αμφιθέατρο – που ονομάζεται AquaTheater και λειτουργεί σαν πισίνα την ημέρα και εκθαμβωτικό θέατρο μπροστά στον ωκεανό τη νύχτα, και μια σειρά από επικούρειες καινοτομίες που επιτρέπουν στον επισκέπτη να βιώνει καθημερινές γαστρονομικές εμπειρίες κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας του.

“Δεδομένου ότι η κατηγορία κρουαζιερόπλοιων ΟASIS έφερε την επανάσταση στον κλάδο της κρουαζιέρας με τον εξομοιωτή surf FlowRider, τα παγοδρόμια, τα Jacuzzis, και τους τοίχους αναρρίχησης, ανυπομονούμε να προσθέσουμε το τρίτο κρουαζιερόπλοιο της βραβευμένης κατηγορίας OASIS στο χαρτοφυλάκιο της εταιρίας μας. Η προσθήκη αυτή θα μας επιτρέψει να επιδείξουμε την κληρονομιά μας σε καινοτομία και φαντασία σε ακόμη περισσότερους επισκέπτες σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο Adam Goldstein, Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean International.

Με την επιτυχία των κρουαζιερόπλοιων κατηγορίας Oasis, η Royal Caribbean International διέρχεται σήμερα μια περίοδο αναζωογόνησης προγραμμάτων , για να φέρει τις τελευταίες καινοτομίες και τα προγράμματα από το Οasis of the Seas και το Allure of the Seas, σε όλο τον στόλο της.

H Royal Caribbean Cruises Ltd (NYSE, OSE: RCL ) είναι μια παγκόσμια εταιρεία διακοπών κρουαζιέρας που κατέχει τις εταιρείες κρουαζιέρας Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Pullmantur, Azamara Cruises και CDF Croisières de France, καθώς και τις κρουαζιέρες της εταιρείας TUI. Μαζί, αυτά τα έξι σήματα λειτουργούν ένα συνδυασμένο σύνολο από 41 πλοία με τέσσερα πλοία υπό κατασκευή. Πραγματοποιούν μοναδικά δρομολόγια σε όλο τον κόσμο και φτάνουν σε περίπου 460 προορισμούς και στις πέντε ηπείρους.                                                                                               

                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο