Τα νέα των μελών μας

Navigator Travel & Tourist Services LTD: Το βραβευμένο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Solstice βάζει πλώρη για Αυστραλία

 

                                          

Ένα από τα ομορφότερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου συναντά έναν από τους ομορφότερους προορισμούς του κόσμου. Αποτέλεσμα: μία ακόμα  μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις της κρουαζιέρας που θα επιβιβαστούν το χειμώνα του 2012-2013 στο βραβευμένο Celebrity Solstice της Celebrity Cruises για να ανακαλύψουν: την εκπληκτική Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Θα ήταν αδύνατο ένα κρουαζιερόπλοιο σαν το Celebrity Solstice, που «καλομαθαίνει» από το 2008 τους ταξιδιώτες του, να τους στερήσει έναν τόσο μαγευτικό προορισμό. «Ήταν φυσικό και επόμενο» αναφέρει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Celebrity Cruises, Dan Hanrahan, «να στείλουμε το Celebrity Solstice στην Αυστραλία. Με αυτή μας την απόφαση προσφέρουμε στους ταξιδιώτες μας μία ακόμα μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία σε έναν από τους πιο δελεαστικούς προορισμούς του κόσμου».

«Οι διακοπές είναι κάτι πολύτιμο για τον ταξιδιώτη», συμπληρώνει ο  Dan Hanrahan, «γι’ αυτό κι εμείς θέλουμε πάντα να του προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στα κρουαζιερόπλοιά μας, όπως το πρώτο Lawn Club και Hot Glass Show εν πλω, τα Celebrity iLounge και φυσικά μεγαλύτερη ποικιλία προορισμών. Η κουλτούρα και ο τρόπος ζωής στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία θα φτάσουν την ήδη υψηλής ποιότητας ταξιδιωτική εμπειρία της Solstice Class στο ζενίθ της, αφήνοντας τους ταξιδιώτες μας απόλυτα ικανοποιημένους».

Το «έδαφος» της Αυστραλίας θα έχει προλειάνει το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Century με την πολυπόθητη κρουαζιέρα 1.814 επιβατών που θα πραγματοποιηθεί το χειμώνα του 2011. Η μετέπειτα αντικατάστασή του με το Celebrity Solstice 2.850 επιβατών αντικατοπτρίζει την ολοένα αναπτυσσόμενη παγκόσμια παρουσία της Solstice Class, αλλά και την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση και απήχηση των premium υπηρεσιών, δραστηριοτήτων, design και κουζίνας που χαρακτηρίζει τα κρουαζιερόπλοιά της. Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι τα συγκεκριμένα κρουαζιερόπλοια χαίρουν διθυραμβικών κριτικών και έχουν χαρακτηριστεί από το Frommers.com ως «Τα καλύτερα Κρουαζιερόπλοια». Αλλά και οι αναγνώστες του Travel Weekly τίμησαν την Celebrity Cruises με τον χαρακτηρισμό της «Καλύτερης Εταιρείας Premium Κρουαζιέρας» και της «Καλύτερης Εταιρείας Κρουαζιέρας στην Ευρώπη». 

Αφού ολοκληρώσει τα καλοκαιρινά του ταξίδια στη Μεσόγειο, το Celebrity Solstice βάζει πλώρη στις αρχές του Δεκέμβρη 2012 για Αυστραλία/ Νέα Ζηλανδία μέσω της διώρυγας του Σουέζ και της Νοτιοανατολικής Ασίας προτού φθάσει στο Σύδνεϋ. Οι ενδιάμεσοι σταθμοί του θα περιλαμβάνουν πολλές διανυκτερεύσεις σε λιμάνια όπως αυτό του Ντουμπάι, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Κοχίν της Ινδίας.

Κατά την άφιξή του στην Αυστραλία, το βραβευμένο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Solstice θα παρουσιάσει μία σειρά ανοιχτών κρουαζιέρων 12 και 13 ημερών μεταξύ Σύδνεϋ και Όκλαντ Νέας Ζηλανδίας. Η σεζόν επίσης περιλαμβάνει περίπλου της Αυστραλίας με δύο ανοιχτές κρουαζιέρες μεταξύ Σύδνεϋ και Περθ.

Μία σειρά δραστηριοτήτων εμπνευσμένων από τους προορισμούς Αυστραλίας/ Νέας Ζηλανδίας θα πραγματοποιηθούν εντός αλλά και εκτός του κρουαζιερόπλοιου, όπως επισκέψεις σε τοπικά οινοποιεία, προτάσεις ψυχαγωγίας τοπικού στυλ και πολλά άλλα. 

Οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να συνδυάζουν διακοπές στην ξηρά με διακοπές στη θάλασσα βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο των μελλοντικών σχεδίων της Celebrity Cruises, που θα συνεχίζει να προσφέρει το πρόγραμμα κρουαζιέρας Αυστραλία/ Νέα Ζηλανδία εμπλουτισμένο αυτή τη φορά με οργανωμένα ταξίδια πριν και μετά την κρουαζιέρα σε διάφορες περιοχές της Αυστραλίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα κρουαζιέρα 2012-2013 του Celebrity Solstice σε Αυστραλία/ Νέα Ζηλανδία θα είναι διαθέσιμες στις 23 Μαρτίου, ενώ πληροφορίες για το ταξίδι σε Αυστραλία/ Νέα Ζηλανδία με το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Century βρίσκονται από σήμερα στη διάθεσή σας.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο