Τα νέα των μελών μας

Navigator Travel & Tourist Services LTD: Qsine – Μια ανατρεπτική συνάντηση τέχνης και γεύσης

Το φαγητό πάντα ήθελε φαντασία…

Και όταν η φαντασία συναντούσε την πρωτότυπη παρουσίαση, όπως συμβαίνει στο εστιατόριο Qsine του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου Celebrity Eclipse των Celebrity Cruises, τότε όχι μόνο ήταν ευπρόσδεκτη, αλλά και απαραίτητη.

Τόσο μεγάλη ήταν η επιτυχία του εστιατορίου Qsine στο Celebrity Eclipse που αποφασίστηκε να ενσωματωθεί στα σχέδια ανακαίνισης του ήδη βραβευμένου για Millennium Class στυλ και design Celebrity Infinity. Όπως σημείωσε και ο Αντιπρόεδρος Εδεσματολογικών Λειτουργιών των κρουαζιερόπλοιων Celebrity, Jacques Van Staden, «το εστιατόριο Qsine, με μια προσέγγιση που ξεφεύγει τελείως από τα καθιερωμένα, ανάγει την εμπειρία του φαγητού σε τέχνη παρουσίασης με απώτερο σκοπό να ανταποκριθεί και στην πιο κρυφή γευστική αναζήτηση των θαμώνων».

Οι γευστικές προτάσεις και η λίστα κρασιών παρουσιάζονται – για πρώτη φορά σε κρουαζιέρα – αναγραμμένα όχι πάνω σε ένα κοινό menu, αλλά σε ένα iPad™ που επιτρέπει τη λεπτομερέστατη περιγραφή του κάθε πιάτου, αλλά και των κρασιών που προσφέρονται. Το πρωτότυπο αυτό iPad™ menu περιλαμβάνει ένα διαδραστικό cocktail menu και δίνει τη δυνατότητα στους θαμώνες να εισάγουν τα δικά τους σχόλια σχετικά με τις γευστικές προτάσεις του Qsine, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να μοιραστούν με e-mail τις αγαπημένες τους επιλογές κρασιού με τους φίλους τους.

Η ευφάνταστη προσέγγιση στην παρουσίαση των πιάτων μαρτυρά τη διάθεση των δημιουργών του Qsine να προσφέρουν πολλά περισσότερα από μια γευστική απόλαυση στους θαμώνες. Λαχταριστά tapas και μεζέδες που σερβίρονται το καθένα ξεχωριστά σε ειδικά σχεδιασμένα για το Qsine πιάτα, παγωμένες σούπες που σερβίρονται σαν «σφηνάκια», spring rolls «στολισμένα» πάνω σε ελατήρια και πλειάδα άλλων εμπνευσμένων προτάσεων παντρεύουν με τον πιο αρμονικό τρόπο την τέχνη της παρουσίασης με αυτήν της υψηλής μαγειρικής.

Το εστιατόρια Qsine είναι μέρος μόνο του προγράμματος ανακαίνισης που πραγματοποιείται στο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Infinity, το οποίο θα μας αποκαλύψει το νέο του «πρόσωπο» στις 3 Δεκεμβρίου 2011.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο