Τα νέα των μελών μας

Navigator Travel & Tourist Services LTD: Ο Navigator βραβεύεται από τον HATTA

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services διακρίθηκε για την πληρότητα της ιστοσελίδας του στην 27η Philoxenia, στα πλαίσια της οποίας ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) επιβράβευσε τα καλύτερα έντυπα και sites των τουριστικών γραφείων μελών του.

Ο Navigator βραβεύτηκε στην κατηγορία «Πληρότητας Περιεχομένου Ιστοσελίδας», μετά από την περσινή απονομή, που απέσπασε εξίσου εξαιρετικές κριτικές για τις καινοτομίες που εφαρμόστηκαν στην ιστοσελίδα, όπως τη δυνατότητα online κράτησης, κερδίζοντας το βραβείο του καλύτερου site. Το βραβείο αυτό ενισχύει την εικόνα του ταξιδιωτικού οργανισμού, που το 2012 θα συμπληρώσει μισό αιώνα ισχυρής παρουσίας στον τουριστικό τομέα, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα τη θέση του ως πρωτοπόρος στις συνεχώς αυξανόμενες τεχνολογικές απαιτήσεις του ταξιδιωτικού κλάδου.

Στη φωτογραφία ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Navigator κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος (μέση) παραλαμβάνει το βραβείο για “Πληρότητα Περιεχομένου Ιστοσελίδας” από τον πρόεδρο του HATTA κ. Γεώργιο Τελώνη (αριστερά) και τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Γεώργιο Κολέτσο (δεξιά)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.