Τα νέα των μελών μας

Navigator Travel & Tourist Services Ltd.: Ο Navigator υποδέχεται το 2010 με νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα

undefined

 

Ο Navigator Travel and Tourism Services, θέλοντας να υποδεχτεί το 2010 με τις καλύτερες προϋποθέσεις προχώρησε στην ανανέωση της ιστοσελίδας του, www.navigator.gr, προσθέτοντας πρωτοποριακά στοιχεία για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πελατών του. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας εκσυγχρονίστηκε ολοκληρωτικά, ώστε να είναι φιλικό προς την χρήση, εύκολα διαχειρίσιμο και να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους επισκέπτες κατά την πλοήγησή τους και την αναζήτηση των ιδανικών επιλογών διακοπών για αυτούς.
 
Στην ιστοσελίδα της εταιρείας το κοινό μπορεί πλέον να βρει όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες του ταξιδιωτικού οργανισμού online, να ενημερωθεί για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς κρουαζιέρας και για τις υπάρχουσες προσφορές. Μετά την ανανέωσή της η ιστοσελίδα περιλαμβάνει επίσης και ένα μοναδικό νέο χαρακτηριστικό. Για πρώτη φορά δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να πραγματοποιήσουν online κρατήσεις για κρουαζιέρες και να έχουν τον πλήρη έλεγχο του ταξιδιού τους, επιλέγοντας τον χρόνο και τον τόπο αναχώρησής τους, τον προορισμό στον οποίο επιθυμούν, καθώς επίσης και το κρουαζιερόπλοιο με το οποίο θέλουν να ταξιδέψουν.   
 
Ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Navigator Travel and Tourism Services δήλωσε: “Η τεχνολογική, αλλά και αισθητική αναβάθμιση της ιστοσελίδας μας αποτελεί απόδειξη της δέσμευση που διαθέτει η εταιρεία μας στην Ελληνική αγορά ταξιδιού. Η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας ήταν και παραμένει στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας και πιστεύω πως μέσα από την αλλαγή της ιστοσελίδας μας οι διαδικασίες αναζήτησης ταξιδιωτικών επιλογών θα απλουστευτούν ιδιαίτερα και θα δώσουν την ευκαιρία στο κοινό να οργανώσουν το ταξίδι τους με επαγγελματικό και ολοκληρωμένο τρόπο.”
           
Για να ζήσετε και εσείς τη μαγεία της κρουαζιέρας στα πιο μαγευτικά μέρη του πλανήτη, καλέστε τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή τον τουριστικό οργανισμό Navigator, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Royal Caribbean Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο στο (+30) 2103609801-3 ή επισκεφτείτε το ανανεωμένο www.navigator.gr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο