Τα νέα των μελών μας

Navigator Travel & Tourist Services LTD: Η Royal Caribbean Cruises βραβεύει το Navigator

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services βραβεύτηκε την περασμένη εβδομάδα από την εταιρεία Royal Caribbean International, στα πλαίσια της Ετήσιας Συνάντησης Αντιπροσώπων της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι, για τις εξαιρετικές επιδόσεις του οργανισμού στις πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών κρουαζιέρας για το 2011 και για την ανάπτυξη που προσέφερε ο ταξιδιωτικός οργανισμός στην κρουαζιέρα στην Ελληνική αγορά. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ταξιδιωτικού Οργανισμού Navigator Travel and Tourist Services.

“Η διάκριση του Navigator Travel & Tourist Services αποτελεί την αναγνώριση της αφοσίωσης και της δέσμευσης του οργανισμού για την ανάπτυξη της βιομηχανίας της κρουαζιέρας στην Ελλάδα, ιδιαίτερα στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν αυτό το διάστημα στην Ελληνική οικονομία, καθώς επίσης και σε αγορές όπως οι Κύπρος, Μακεδονία, Βουλγαρία και Σλοβακία. Αποτελεί επίσης και το επιστέγασμα της μακρόχρονης συνεργασίας μας, η οποία μετράει πλέον 35 χρόνια, και τη συνεχιζόμενη εμπιστοσύνη μας στο Navigator Travel & Tourist Services για την μεγιστοποίηση της δραστηριοποίησης της Royal Caribbean Cruises στην περιοχή” δήλωσε η κα Helen Beck, Διευθύντρια Πωλήσεων της Royal Caribbean International σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.   


Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Navigator Travel & Tourist Services, κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος
δήλωσε σχετικά: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Royal Caribbean International για αυτή τη σημαντική διάκριση, που αποτελεί την επιβεβαίωση για τις προσπάθειές μας να φέρουμε την κρουαζιέρα στο επίπεδο που της αξίζει, παρ’ όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουμε λόγω της οικονομικής κρίσης και της ασάφειας του πολιτικού πλαισίου. Η διάκριση αυτή έρχεται στην καλύτερη στιγμή για την πορεία του οργανισμού, ο οποίος φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στην Ελλάδα. Η ανάπτυξη της κρουαζιέρας θα παραμείνει η πρώτη προτεραιότητα για εμάς και ευελπιστώ πως η περιοχή θα σημειώσει αλματώδη ανάπτυξη στο άμεσο μέλλον.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο