Τα νέα των μελών μας

Navigator Travel & Tourist Services LTD: Η Royal Caribbean Cruises ανακοινώνει διοικητικές αλλαγές

Η Royal Caribbean Cruises ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ο Michael Bayley έχει προαχθεί στη θέση του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Celebrity Cruises, αντικαθιστώντας τον Dan Hanrahan, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα. Ο κ. Bayley θα αναφέρεται απευθείας στον κ. Richard D. Fain, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Royal Caribbean Cruises. Ο κ. Bayley εργάζεται στην Royal Caribbean τα τελευταία 30 χρόνια, με τελευταία θέση αυτή του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του Τμήματος Λειτουργιών. Πριν από αυτή τη θέση ο κ. Bayley διετέλεσε Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Τμήματος, από όπου επέβλεπε τη διεθνή επέκταση της εταιρείας.

“Στα καθήκοντά του ως Διεθνής Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, ο Michael εφάρμοσε επιτυχώς τις επιθετικές προσπάθειες για επέκταση σε αναδυόμενες αγορές και αγορές με υψηλή ανάπτυξη, ενώ ακόμη πιο πρόσφατα επέβλεψε το συνολικό τμήμα των Λειτουργιών της Royal Caribbean International,” δήλωσε ο κ. Fain. “Ευτυχώς, η Celebrity διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα διαχείρισης και είμαι ενθουσιασμένος που ο Michael θα φέρει το όραμα και το πάθος του για να κατευθύνει την συνεχή ανάπτυξη αυτής της εταιρείας.”   

Επίσης, η κα Lisa Lutoff-Perlo θα προαχθεί σε Ανώτατη Αντιπρόεδρο του Τμήματος Λειτουργιών της Royal Caribbean International. Ηκα Lutoff-Perlo διαθέτει 37 χρόνια καριέρας στην εταιρεία και έχει περάσει από μια σειρά θέσεων, τόσο στην Celebrity Cruises, όσο και στην Royal Caribbean International. Πρόσφατα, η κα Lutoff-Perlo διετέλεσε Ανώτατη Αντιπρόεδρος του Τμήματος Λειτουργίας Ξενοδοχείων της Celebrity Cruises. Από αυτή της τη θέση, επέβλεπε όλες τις λειτουργίες ξενοδοχείων της εταιρείας, μεταξύ των οποίων και το επιτυχημένο λανσάρισμα των κρουαζιερόπλοιων κατηγορίας Solstice. Πριν από τις θέσεις της στην Celebrity Cruises, η κα Lutoff-Perlo ήταν υπεύθυνη για το Μάρκετινγκ Προϊόντων και τις Στρατηγικές Συμμαχίες της Royal Caribbean International. Στο παρελθόν, κατείχε και μια σειρά σημαντικών θέσεων πωλήσεων και στις δύο εταιρείες.

“Είμαι χαρούμενος που καλωσορίζω και πάλι την Lisa στην ομάδα μας,” δήλωσε ο κ. Goldstein. Δεδομένων των μεγάλων επιτυχιών που σημείωσε κατά τη διαχείριση του Τμήματος Ξενοδοχείων, είμαι ενθουσιασμένος για το νέο, εκτεταμένο ρόλο της.”
  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο