Τα νέα των μελών μας

Navigator Travel & Tourist Services Ltd: Η ιστοσελίδα του Navigator Travel & Tourist Services βραβεύεται για τρίτη συνεχή χρονιά από τον Hatta

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services διακρίνεται από τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) για την ιστοσελίδα του και συγκεκριμένα στην κατηγορία “Θεματικού Τουρισμού”, κατά την Εκδήλωση για τη Βράβευση Εντύπων & Ιστοσελίδων Τουριστικών Γραφείων μελών του, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της “28ης Philoxenia”. 

Η ιστοσελίδα του Navigator, www.navigator.gr, προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με τα ταξίδια και την κρουαζιέρα, ενώ παράλληλα έχει να επιδείξει καινοτομίες, όπως η δυνατότητα online κράτησης κρουαζιέρας. Η διάκριση του Navigator σε αυτή την κατηγορία αποδεικνύει τη δέσμευση του ταξιδιωτικού οργανισμού για την ανάδειξη της κρουαζιέρας σαν επιλογή διακοπών και την προσπάθεια που καταβάλλει ο Navigator για την ανάπτυξη ενός τόσο σημαντικού κλάδου για τον τουρισμό της Ελλάδας. Το βραβείο αυτό ενισχύει την εικόνα του ταξιδιωτικού οργανισμού, που φέτος συμπλήρωσε μισό αιώνα επιτυχημένης παρουσίας στον τουριστικό κλάδο, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα τη θέση του ως πρωτοπόρος στις συνεχώς αυξανόμενες τεχνολογικές απαιτήσεις του ταξιδιωτικού κλάδου.

Ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ταξιδιωτικού οργανισμού Navigator δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τη βράβευση του Hatta για την ιστοσελίδα μας, καθώς αποτελεί την ανταμοιβή μας για την προσπάθεια που κάνουμε να εναρμονίσουμε την τεχνολογία με την ταξιδιωτική εμπειρία και να βελτιώσουμε τις παροχές προς τους πελάτες μας. Αυτό το βραβείο μας δίνει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να δίνουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας, να διατηρούμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας στον υψηλότερο δυνατό βαθμό και να προσφέρουμε την τεχνολογική εξέλιξη που αναζητά ο σύγχρονος ταξιδιώτης.”                                               

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο