Τα νέα των μελών μας

Navigator Travel & Tourist Services LTD: H Royal Caribbean International γιορτάζει δυο σημαντικούς σταθμούς στα υπό κατασκευή κρουαζιερόπλοια

 s

s

Ο ενθουσιασμός ήταν προφανής σήμερα στο ναυπηγείο Meyer Werft, στο Papenburg της Γερμανίας, όπου η  Royal Caribbean International  πραγματοποίησε δύο σημαντικά ορόσημα στην ανάπτυξη της κατηγορίας κρουαζιερόπλοιων Quantum.  To κρουαζιερόπλοιο Quantum of the Seas, που έχει προγραμματιστεί να παραδοθεί το φθινόπωρο του 2014, έλαβε το πρώτο κομμάτι του, την καρίνα, που τοποθετήθηκε στη θέση του. Παράλληλα στο Anthem of the Seas, αδελφό πλοίο του Quantum of the Seas, πραγματοποιήθηκε το κόψιμο του πρώτου κομματιού χάλυβα σηματοδοτώντας έτσι το  πρώτο βήμα στη κατασκευή του πλοίου.

«Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για την ανάπτυξη της νέας κατηγορίας  κρουαζιερόπλοιων Quantum, καθώς  τώρα είμαστε  δύο βήματα πιο κοντά στο να ευχαριστήσουμε τους επισκέπτες  μας από  όλο τον κόσμο με τα κρουαζιερόπλοια  επιπέδου Quantum,” δήλωσε ο Adam Goldstein, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Royal Caribbean International.  “Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να βλέπουμε το Quantum of the Seas και το Anthem of the Seas να υλοποιούνται  τόσο καλά. Σήμερα δεν τιμούμε μόνο αυτά τα δύο πολύ σημαντικά ορόσημα,  αλλά αναγνωρίζουμε επίσης τα χρόνια σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης της ομάδας  κατασκευής  των πλοίων.”

Η τοποθέτηση  της καρίνας  σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξη του Quantum of the Seas, καθώς προσδιορίζει την έναρξη της φυσικής κατασκευής του πλοίου. Κατά τη διάρκεια της τελετής το 430 τόνων μπλοκ διαστάσεων 18 X 23 μέτρων  τοποθετείται  στη θέση του. Νεόκοπα νομίσματα τοποθετούνται κάτω από την καρίνα και παραμένουν σε αυτή τη θέση μέχρι το τέλος της κατασκευής. Μόλις το πλοίο ολοκληρωθεί τα νομίσματα ανακτώνται και παραδίδονται στον καπετάνιο και το πλήρωμα του πλοίου. Σύμφωνα με την  ναυτική παράδοση, τα νομίσματα θα φέρουν  τύχη στο πλοίο κατά τη διάρκεια της κατασκευής του και στη συνέχεια στον καπετάνιο και το πλήρωμά του όταν είναι έξω στη θάλασσα.

Η πρωτοποριακή  κατηγορία κρουαζιερόπλοιων  Quantum  με  νέα πρωτοφανή χαρακτηριστικά, όπως το RipCord by iFly, θα προσφέρει την μοναδική εμπειρία ελεύθερης  πτώσης  με αλεξίπτωτο στη θάλασσα. Το North Star, ένα θαύμα της μηχανικής που θα μεταφέρει τους επισκέπτες, 300 πόδια, πάνω από τον ωκεανό, το Sea-Plex, το μεγαλύτερο κλειστό αθλητικό και ψυχαγωγικό συγκρότημα στη θάλασσα, με συγκρουόμενα  αυτοκίνητα, roller skating και  άλλα πολλά και επιπλέον τις μεγαλύτερες  και πλέον προηγμένες  καμπίνες στο χώρο, συμπεριλαμβανομένων των καμπίνων, μοναδικών στον χώρο του κλάδου, με  εικονικά  μπαλκόνια ( Virtual balcony ) που προσφέρουν σε πραγματικό χρόνο θέα στον ωκεανό και στους συναρπαστικούς προορισμούς από το εσωτερικό της καμπίνας.

Η κατηγορία κρουαζιερόπλοιων Quantum θα κάνει το ντεμπούτο της το φθινόπωρο του 2014 με το κρουαζιερόπλοιο Quantum of the Seas και θα  ακολουθήσει το αδελφό πλοίο Anthem of the Seas, την άνοιξη του 2015. To κρουαζιερόπλοια κατηγορίας Quantum 167.800 κόρων θα εκτείνονται σε 16 καταστρώματα θα μεταφέρουν 4.180 άτομα σε δίκλινες καμπίνες.

s

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο