Τα νέα των μελών μας

Navigator Travel & Tourist Services LTD: Ένα βραβείο με μεγάλη σημασία.

Την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής Τιμητικών Διακρίσεων Xenia 2010 στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Στη φετινή εκδήλωση τιμήθηκαν για τη συμβολή τους στη διεθνή προβολή του ελληνικού πολιτισμού προσωπικότητες από το χώρο των τεχνών, των γραμμάτων και του τουρισμού.

Ανάμεσά τους βραβεύτηκε και ένας άνθρωπος που σφράγισε την ιστορία του ελληνικού τουρισμού και  «έχτισε» με την εργατικότητα και τη διορατικότητά του την κρουαζιέρα στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον εκλιπόντα κύριο Αναστάσιο Στυλιανόπουλο, Ιδρυτή και Προέδρου του Navigator & Tourist Services Ltd. Άνθρωπος πολυπράγμων και οραματιστής, ο Αναστάσιος Στυλιανόπουλος, αποτέλεσε με το διαρκές πρωτοπόρο έργο του έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης και εδραίωσης του ελληνικού τουρισμού.

Σε μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, το βραβείο παρέλαβε από τον πρόεδρο του ΕΟΤ, κύριο Νικόλαο Καννελόπουλο, ο γιος και συνεχιστής του έργου του κυρίου Αναστάσιου Στυλιανόπουλου, κύριος Ανδρέας Στυλιανόπουλος.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο